A za LG, to sam saznao ovih dana da su izbacili DTS i da su malo smanjili protok na HDMI.. Obicno ide upgrade a ne downgrade

Da pojasnim - "tri tackice" su znacile sve sto ima u ponudi. Nikako se ne ograniciti samo na to.Delija napisao: 18 Jul 2020, 17:355. Probaj Monitor Audio, Canton, Q Acoustics... i vidi sta ti lezi - bitno je da tebi zvuci dobro.
Na ove zvucnike od ~2400€, koji risiver tj koliko je on?Delija napisao: 18 Jul 2020, 19:32Da pojasnim - "tri tackice" su znacile sve sto ima u ponudi. Nikako se ne ograniciti samo na to.Delija napisao: 18 Jul 2020, 17:355. Probaj Monitor Audio, Canton, Q Acoustics... i vidi sta ti lezi - bitno je da tebi zvuci dobro.
Ja bih savetovao Dynaudio Emit M20 za napred (700 evra), Emit M10 za nazad (600 evra) i Emit 15C (530 evra) za centralni uz pomenuti subwoofer SVS PB-1000 (600 evra). Problem je sto to kao surround sistem ne mozes da cujes kod nas i sto probija budzet. Naravno, na ove cene treba da se trazi popust.
Emit M20 imam kao zadnje zvucnike u svom sistemu, zajedno sa Dynaudio Contour 60 za front-ove, Excite X28 Center i 2x SVS SB16-Ultra. Lezi my Dynaudio zvuk.
Bilo bi sjajno kad bi bio Marantz SR601x - ne mora najnoviji 6014 ili Yamaha RXA8x0 - opet ne mora najnoviji 880. Ne znam kakva je nabavljivost malo starijih modela - osim najnovijih surround standarda koji ti 99.99% ne trebaju (niti bilo kome), ne fali im nista. Na Zapadu su stariji modeli na debelim popustima. Kod nas - uglavnom "stativa".