Grčka
Re: Grčka
U Hrvatskoj na vecini uredjenih plaza ima deo za pse. Inace psi na javnoj plazi su jako losa ideja, a posebno na malo gusce naseljenoj plazi
. Onda treba ulaziti u diskusiju koji pas je mirniji i koji prihvatljiviji za te uslove....

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
moraju biti na povotcu odnosno privezani. mada mislim da vlasnik bara moze da ti uskrati pristup. moj pas je mali (mesanac civave i dzek rasela) i nigde ga ne vezujem ali sam doziveo da na najmanje posecenoj plazi u trenutku kad smo nas dvoje bili jedini na plazi budem upozoren od policajca da pas mora biti vezan ako sam pored nas na njoj nalazi makar jos 1 covek.Heinz napisao: 15 Jul 2020, 12:23 Da li je u GR dozvoljeno psima da budu na uređenim plažama? Negde sam našao da nije (od skoro imamo psa)? Nevezano za trenutnu situaciju na Limnosu![]()
na limnosu nemas problema, ima dosta pasa po plazama. birazi

Slika leta 2020, slikano na Mikonosu pre neki dan. Tamo trecina ljudi od normalnog broja. Paros mozda polovina. Od mera samo personal u lokalima ima neke plasticne maske koje stoje ispred usta I ne pokrivaju ni nos I kao ogranicen kapacitet na trajektima (mene su npr ubacili iako zvanicno mesta nije bilo).
Sminka I gluma vise nego nesto smisleno, al realno nemaju ni problem s koronom osim ako ga ne uvezu
Sminka I gluma vise nego nesto smisleno, al realno nemaju ni problem s koronom osim ako ga ne uvezu
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_20200713_105537_502.jpg (166.24 KiB) Pogledano 3223 puta
-
- Banned
polovina od normalnog broja je odlican broj. za vecinu destinacija u grckoj to ce ostati san za ovu godinu. kod mene na limnosu dobre taverne su pune, ali samo za veceru. za prvi obrok je uglavnom prazno. rekao bi da je broj turista negde oko trecine, ako i toliko, verovatnije cetvrtina.
ove scene dezinfektatora nisam video ovde. u principu je opusteno i normalno. ko nosi maske, nosi ih ispravno. ko ne nosi, ne nosi uopste. ali ogromna vecina u ugostiteljskom sektoru zaista nosi. i ako ih spuste na bradu vracaju ih kada udju gosti.
neki moji poznanici i prijatelji su na neku foru uspeli da u beogradu dobiju PCR rezultate za 12 sati, tako da su otputovali sto u grcku sto u hrvatsku. sad, njima 50e po glavi nije bio problem, sto kapiram da nije slucaj sa svima ali samo kazem da je odjednom prelaz granice postao moguc.
ove scene dezinfektatora nisam video ovde. u principu je opusteno i normalno. ko nosi maske, nosi ih ispravno. ko ne nosi, ne nosi uopste. ali ogromna vecina u ugostiteljskom sektoru zaista nosi. i ako ih spuste na bradu vracaju ih kada udju gosti.
neki moji poznanici i prijatelji su na neku foru uspeli da u beogradu dobiju PCR rezultate za 12 sati, tako da su otputovali sto u grcku sto u hrvatsku. sad, njima 50e po glavi nije bio problem, sto kapiram da nije slucaj sa svima ali samo kazem da je odjednom prelaz granice postao moguc.
-
- Banned
Grčka stoka je skinula Srbiju iz liste zemalja boravka sa PLF obrasca koji mora da se popuni pre dolaska na grčku granicu.
Kupio sam kartu ženi da na EU pasoš dođe iz Beograda u nedelju i kad je krenula da popunjava PLF, shvatila je da u padajućem meniju nema Srbije.
Ima Albanija, Crna Gora, Moldavija, sve moguće pičke materine ali Srbije nema. Tako da je na kraju napisala adresu rođake koja živi u dotičnoj EU zemlji a navela je da je skorije boravila u Srbiji.
Baš me zanima da vidim da li će primete nešto.
U svakom slučaju ovo je težak proceduralni faul prema nosiocima EU pasoša koji borave u Srbiji, da ne pominjem odnos prema Srbima.
https://www.mfa.gr/images/docs/The-PLF- ... velers.pdf
Kupio sam kartu ženi da na EU pasoš dođe iz Beograda u nedelju i kad je krenula da popunjava PLF, shvatila je da u padajućem meniju nema Srbije.
Ima Albanija, Crna Gora, Moldavija, sve moguće pičke materine ali Srbije nema. Tako da je na kraju napisala adresu rođake koja živi u dotičnoj EU zemlji a navela je da je skorije boravila u Srbiji.
Baš me zanima da vidim da li će primete nešto.
U svakom slučaju ovo je težak proceduralni faul prema nosiocima EU pasoša koji borave u Srbiji, da ne pominjem odnos prema Srbima.
https://www.mfa.gr/images/docs/The-PLF- ... velers.pdf
nisu blesavi.. tona nas ima EU pasoše, gleda se gde se stvarno živi, ne pasoš... ovde samo što po ulicama se još ne izvrću ljudi
srećno ženi, zanima me hoće proći
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

srećno ženi, zanima me hoće proći
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Using Tapatalk
-
- Banned
Zena uredno usla u Grcku, testirana (samo ona i Svedjani - avion bio polupun tranzitnih putnika iz EU), proslo 24h, niko se nije javio, karantin gotov. Ja produzio do kraja avgusta, prvi put u zivotu 2 meseca na moru u jednom cugu.