Mobile uploads
Re: Mobile uploads
Ove godine će biti navala na plažu u BiH. Neum čeka turiste bez ograničenja. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Darko: moze i ako nisi hrvat, al moras da imas PCR test i potvrdu o uplacenom(ne rezervisanom) smestaju.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
A kako je za one sa madjarskim ili slovackim pasosem sa prebivalistem u srb?
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Može bilo koje EU državljanstvo bez obzira na prebivalište bez pcr testa, a piše čak i da se odnosi i na članove porodice . Devojka i ja gledamo Istru, ne znam samo koliko je cimanje u ns za taj test za nju...
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Moze i ona bez testa ako se uzmete 
Mada realno vi uvek mozete da kazete da ste u braku, sumnjam da se trazi izvod iz knjige vencanih. A mozes i da ih pitas preko mejla kazu da odgovaraju u roku od 30 min. Postavis pitanje tipa da li treba izvod iz knjige vencanih ako zena nema isto prezime. Ili u krajnjem slucaju kazes mi smo u vanbracnoj zajednici.

Mada realno vi uvek mozete da kazete da ste u braku, sumnjam da se trazi izvod iz knjige vencanih. A mozes i da ih pitas preko mejla kazu da odgovaraju u roku od 30 min. Postavis pitanje tipa da li treba izvod iz knjige vencanih ako zena nema isto prezime. Ili u krajnjem slucaju kazes mi smo u vanbracnoj zajednici.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Treba međunarodni venčani list ,traže ga svakako.
Odgovoriće ti ako pišeš Bajakovu pa pitaš sta i kako recimo iz Dalja će ti odgovoriti nikad.
Ono što ja znam iz prve ruke sa testom nećeš preci bez najave mada ne znam kako ga uopšte Mozes i napraviti u srb.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Odgovoriće ti ako pišeš Bajakovu pa pitaš sta i kako recimo iz Dalja će ti odgovoriti nikad.
Ono što ja znam iz prve ruke sa testom nećeš preci bez najave mada ne znam kako ga uopšte Mozes i napraviti u srb.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Kontaktiras ih ovde - https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
To je provereno?LukaMaletin napisao: 29 Jul 2020, 11:45 Može bilo koje EU državljanstvo bez obzira na prebivalište bez pcr testa, a piše čak i da se odnosi i na članove porodice . Devojka i ja gledamo Istru, ne znam samo koliko je cimanje u ns za taj test za nju...
bukvalno sa linka iznad
Državljani država članica Europske unije odnosno država članica schengenskog prostora i država pridruženih schengenskom prostoru kao i članovi njihovih obitelji (bez obzira na prebivalište) te državljani trećih zemalja koji su osobe s dugotrajnim boravištem na temelju Direktive Vijeća 2003/109/EZ (od 25. studenoga 2003. o statusu državljana trećih zemalja s dugotrajnim boravištem) te osobe koje imaju pravo boravka temeljem drugih direktiva EU ili nacionalnog prava ili osobe koje imaju nacionalne dugoročne vize ne moraju prilikom ulaska u RH posebno dokazivati razlog svog ulaska (poslovni, gospodarski, turistički itd.), već mogu ulaziti pod jednakim uvjetima kao i prije pojave bolesti COVID-19
A devoka Yes, konacno cemo da se registrujemo
Pa ti sad vidi koliko ti se putuje 
Pazi ja imam samo Holandski pasos pa su me drndali na granici da dokazujem gde idem i zasto...

Pazi ja imam samo Holandski pasos pa su me drndali na granici da dokazujem gde idem i zasto...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ma da li je moguće? Oni da muvaju?ljuba napisao:U junu i pocetkom jula je bilo onako poluprazno, ali sa tendencijom punjenja, a od kada su Holandjani i ko zna koji jos zabranili odlazak (odnosno mora karantin) sigurno se smanjila masa.... A tako je lepo. Bas mi je zao sto necu otici ove godine jos jednom, a bas sam planirao. Inace zvanicni razlog zasto je Holandija izbacila Hrvatsku iz liste sa dozvoljenim destinacijama je bio zato sto muvaju sa podacima

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Jos jedna sa ranog biciklanja
. Pogled sa keja na Dugu i tvrdjavu

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Evo jos jedna sa biciklanja ... Kulpin, dvorac Dundjerskih.
Ugrabim priliku kad svi spavaju i nikom ne trebam

Ugrabim priliku kad svi spavaju i nikom ne trebam