Hahaha,cuj ovo,sada ja tebe bockam
Pa ovi forumi su postali kao saobracaj u gradu,samo covek da se krsti
Nemoj da se nerviras,pocinjes decacki da pizdis i primecuje se po postu

Mislim da "dame i gospoda" to ne vole
Znaci,sve u svemu,tebi je ok da VW ima istu cenu kao Mercedes?
Reci ti meni,ima li taj Golf Highline grejace retrovizora,Collission Assyst,6-ostepeni menjac,Adaptive brake sa Hold funkcijom,BAS brake assyst,automatska svetla sa automatskim dugim svetlima,zastita pesaka sa aktivnom haubom,detekciju pritiska pneumatika,dupli hromirani izduv?
Ono sto Golf ima,a A klasa nema su felne od 16 umesto 15 inca,multimedijalni radio,sedista od alcantare i tempomat bez funkcije kocenja...
Recimo da se sve to poklopi i da A klasa kosta 1.000e vise od Golfa.
Dakle Mercedes skuplji za 1.000e od VW-a i tebi to ne govori da je A klasa jeftina s obzirom na svoj brand?
Ako vidis dole,ja od pocetka govorim da GOlf nije skup,nego da je A klasa jeftina,ali si ti slep oko ociju kada zapenis izgleda...
Ovde sve jasno govori kome je koji automobil vise namenjen...
Golf mladjima da slusaju muziku i da im auto izgleda sto atraktivnije za manje pare,a A klasa za ipak ljude koji razmisljaju i o drugim stvarima,zato su i stavljeni sigurnosni sistemi ispred zabave u kolima... Mercedes i ako se okrenuo ka mladjoj populaciji dizajnom,nije zapostavio ostale prednosti koje je imao.
Da ne krenem koliko ima sitnih detalja u svakom Mercedesu koje niko osim vlasnika posle nekog duzeg perioda ne moze ni da skapira koliko mu znace,a drugi o tome nisu ni mislili...