to sam zaboravio, vrlo joj se svidja... ima tako starijih, sa cudnim kilometrima. Jedan je u kuli, garaziran, bez tablica (ili su jos na njemu, ali davno istekle i covek se slabo javlja na telefon) - nemam pojma kako da vidim jel auto valja ako ne mogu ni iz dvorista da ga isteram, a nije da mi se vozi na tu stranu pa nazad sat vremena... znam da bi tu verovatno SDI ili TDI motor 1.9 bili najbojli, ali tek tome je dusa davno izvadjena, tako da sam i dalje za benzinca
Kabriolet zenomobil
Re: Kabriolet zenomobil
Using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima ih..ima čak i dva Brabusa FroFour na prodaju, ali činjenica je da može da bude problematičan i da je neke delove muka pronaći.danijel00 napisao: 05 Avg 2020, 12:48 For Four nam se jako svidjao nekad
onda sam procitao svasta negativno (tipa da je to tako jedan frankenstajn i da ustvari ne znas sta je unutra i sta ce sve da crkne), pa smo se oladili...
sad ne vidim ni jednog benzinca na prodaju?
Ford Focus cabrio,?
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
sad sam joj baš poslao da pogleda ovog što je starac Vujadin predložio... smisljamo ko bi mogao da ga pogleda u BG, da ne potezemo džaba...
kolega odustao od prodaje Pežoa, kaže možda dogodine
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
kolega odustao od prodaje Pežoa, kaže možda dogodine
Using Tapatalk
drugar lako prodao 2 smarta forfour, sta znam nije neki auto, mada moze biti simpa u odredjenim kombinacijama boja, meni licno najlepsi jednobojan. motor je micubisi i to je pouzdan motor koliko ja znam, ne znam sta su mane tog auta jer me nikad nije zanimao ali prilicno je komforan, jednostavan i lepo se vozi.
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
A gdje je prostor za kuce, zar nije on oduvijek dio porodice 
Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
ići ćemo da pogledamo ovog megana, saveti? drugar kaže da je ovo dobar motor, a za onaj thp me je napljuvao što sam uopšte razmišljao...pedja napisao:Sličan ovakav http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... ane-20-16v ima neko iz zgrade prekoputa, samo je zlatne/bež boje. Isto koža, 2.0, panorama, super izgleda.
T-T
mene sad zanima, on nije registrovan, a vlasnik ima servis... da li uopšte vredi da ga neki drugi majstor gleda, ako hoće da me zezne verujem da ga je zamazao dovoljno dobro stvari da ga niko na brzinu ne može skontati...
da li mogu da mu tražim da uradi tehnički pre prodaje, onda da mi da papire i da dodjem po auto kad dobijem tablice ili neka druga varijanta? ne mogu da zamislim kako auto sa ovom bojom prodje tehnički ?? boja zeljubicasta?
Using Tapatalk
Uvek kod hard top kabria, kederi, skripanje krova, generalno funkcionisanje mehanizma, neki gapovi kada je podignut(zatvoren, ne znam da li je to podognut ili spusten
)...pa onda alusas ogibljenje, gledas datume na staklima, srafove na limariji da li imaju tragove(ako ima na krilu sraf trag, znaci da je tu udaren, itd...), proveri da li sve od elektronike radi, kako se pomeraju sedista...sve brave i podizace prozora...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Koja godišta i koji motori su bili? Nisu svi Micubišijevi motori bili preterano pouzdani.OMP napisao: 05 Avg 2020, 21:10 drugar lako prodao 2 smarta forfour, sta znam nije neki auto, mada moze biti simpa u odredjenim kombinacijama boja, meni licno najlepsi jednobojan. motor je micubisi i to je pouzdan motor koliko ja znam, ne znam sta su mane tog auta jer me nikad nije zanimao ali prilicno je komforan, jednostavan i lepo se vozi.
2005 oba su bila 1,1 ako se ne varam
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ti bi da 15 godina mator auto bude neudaren?Xepoj87 napisao: 07 Avg 2020, 05:08 Uvek kod hard top kabria, kederi, skripanje krova, generalno funkcionisanje mehanizma, neki gapovi kada je podignut(zatvoren, ne znam da li je to podognut ili spusten)...pa onda alusas ogibljenje, gledas datume na staklima, srafove na limariji da li imaju tragove(ako ima na krilu sraf trag, znaci da je tu udaren, itd...), proveri da li sve od elektronike radi, kako se pomeraju sedista...sve brave i podizace prozora...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ma nek je udaren, dok je geometrija ok, a to znam da vidim i na oko a i na volan...
Using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kad bi bilo tako jednostavno...
Majstori su to, srede da na oko bude perfektno. A i u voznji. Ali problem moze da bude vrlo ozbiljan pri nekom ne daj boze sudaru - kada se sasija ne savija tamo gde je predvidjeno da se savija zbog kojekavih varova i/ili promenjene strukture materijala i generalno se ne ponasa onako kako je projektovano.
Mala cukanja su sasvim ok i ocekivana za auto koji se vozi u gradu. Na to sam mislio u prethodnom post-u.
Majstori su to, srede da na oko bude perfektno. A i u voznji. Ali problem moze da bude vrlo ozbiljan pri nekom ne daj boze sudaru - kada se sasija ne savija tamo gde je predvidjeno da se savija zbog kojekavih varova i/ili promenjene strukture materijala i generalno se ne ponasa onako kako je projektovano.
Mala cukanja su sasvim ok i ocekivana za auto koji se vozi u gradu. Na to sam mislio u prethodnom post-u.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sitno cukanje tipa iskrivljeno krilo,pokrivljen branik i sl su potpuno nebitne stvari kada je nabavka auta u pitanju. Ali zato bilo kakav ozbiljniji udarac ozbiljno utice na buducu bezbednost tog auta i tu bih ja licno odustao od kupovine.
da ali retki su oni kojima je sitno cukanje nebitno, svi zagledaju kad je nesto zafarbano iako znaju da je upitanju bilo samo sitno cukanje i grebanje ipak bi da potraze auto koji nije farban