Mobile uploads
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Mobile uploads
Gledam zadnjih par desetina postova u ovoj temi i pitam se da li neko od aktivnijih forumaša ima neki drugi telefon sem Šaomija (Xiaomi) ? Neki Samsung, IPhone ili Nexus (za koji sam prvi put i čuo na ovom forumu).
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Ima naravno
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sta te zanima?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
Uzeti za keš ili na rate preko mts-a?
Trenutno imam Samsung Galaxy A6+. Hteo sam Samsung Galaxy A71, ali je ogromna cena, a ovaj Xiaomi mu je najbliži.
Uzeti za keš ili na rate preko mts-a?
Trenutno imam Samsung Galaxy A6+. Hteo sam Samsung Galaxy A71, ali je ogromna cena, a ovaj Xiaomi mu je najbliži.
Ima li Realme 6 za pristojne pare u Srbiji? Pogledaj njega.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Evo niko nema LG G7 thinq.Meni odlican.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Prešao sam sa Samsunga (S8) na Huawei (P30 Pro) i definitivno mislim da Samsung ima najbolji softver. Navikao sam se već na Huawei ali Samsung mi je jednostavno bolji u celini. Ali Samsung ima očajne baterije za moj način gaženja telefona, Huawei to dosta bolje podnosi, plus više mi se sviđa kamera na Huawei modelima.
Xiaomi ima još mnogo da uči na polju kamere, ne kažem da možda za tu cenu kamera i jeste ok, ali nije na nivou najboljih.
Da danas gledam nešto iz srednje kategorije do 400e, uzeo bi verovatno ovaj novi OnePlus Nord, vrlo dobar model.
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
Xiaomi ima još mnogo da uči na polju kamere, ne kažem da možda za tu cenu kamera i jeste ok, ali nije na nivou najboljih.
Da danas gledam nešto iz srednje kategorije do 400e, uzeo bi verovatno ovaj novi OnePlus Nord, vrlo dobar model.
S10 lite je Snapdragon i ima dobru bateriju 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ali nema IP rating I nema staklena ledja plus ekran nije baš najviše klase 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Evo malo Srbije podno Save i Dunava. Cela Ivanjica u 3 ulice, kao Rumenka. Da je bilo bolje vreme obisli bi i Zlatarsko jezero, Uvac... Ovako smo samo bili do Ovcar Banje u neki spa centar, nije lose ali se (ja licno) ne bi vracao tamo. Voda je previse topla za moj ukus. U povratku nas se sabilo nevreme, jedva smo stigli. Glavna zamerka za Milos Veliki je nedostatak pumpi. Niti imas gde da se olaksas, niti da kupis neku grickalicu, ko vozi po ogranicenju navozace se bogami. Kad sam se vracao za NS, gledao sam da budu lokalni putevi pa sam se tek posle Mladenovca ukljucio na AP. A tamo kod B. Potoka suzenje i guzve. I to malo auto puta mi je preselo, kao i voznja kroz BG. To nabijanje i branik i lepljenje kocnice mi jako smeta. Pola zemlje prosao u 3 dana, i to mi je odmor. Sem lepih pejzaza nema sta drugo da se vidi.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ako si već bio u Ivanjici mogao si u blizini da se prošetaš kanjonom reke Panjice, priroda kao iz bajke i sa razglednica. Savršeno čista voda, bigreni slapovi, baš može fina lagana tura. Gotovo sve ravno, vrlo malo visinske razlike. Taman jedno 3-4 sata lagane šetnje i fotkanja.
Ekran odličan ako ne juriš 120 Hz i sl. Leđa idu u masku svakako.Risto napisao:Ali nema IP rating I nema staklena ledja plus ekran nije baš najviše klase
Na S7 mi IP rejting zatrebao 2x za 4 godine. A može i dalje da posluži ako zatreba

Sent from my SM-G770F using Tapatalk