Terios mi je mali. Imam tri cerke koje su vec devojke i treba mi ipak nesto malo vece ili bar isto kao do sada. Imam Peugeot 306 karavana i njegova sirina pozadi je od tapacirunga do tapacirunga 1300mm, Trenutno imaju mesta dovoljno jer su devojke sitnije gradje. Koliko sam video a i merio sx4 je pozadi sirok 1410 mm..ajd mozda malo manje. Na godisnji vise nece samnom da idu pa mi gepek i ne treba. Ako zatreba za 300-400 eura ima i nosaca i krovnih kofera da se kupe. Treba mi auto da budem stalno mobilan. Imam par nezaobilaznih uzbrdica koje mi stvaraju uzasne probleme kad je sneg i zato bih uzeo 4x4, samo da me malo pogura kad jefrka, toliko mi treba.. Prigradsko naselje pa sneg ciste tek kada se sam otopi

Ziveo sam i do sada bez 4x4 ali vec mi dolaze godine kada mi opada refleks i koncentracija pa mi taj 4x4 daje sigurnost da cu lakse prolaziti ali i izvlaciti se iz sneznih nanosa na mestima gde stalno moram da parkiram a moram svaki dan,
Znam da je pouzdan, imaju moje komsije dva komada i voze ih godinama bez kvarova..