Bolje nego zamenski sigurno.
Nekom nosaci nisu bitni, meni licno je vrlo bitno da ne prenosi vibracije. Imao sam pre 15god tih problema i zato sam za original osim ako bas nije cena 200-250e a Lemforder tipa 50.
Dok sam radio sa kamionima na svakoj kutiji sa delovima od Volva je pisalo odakle dolazi, bilo je svega, Svedska, Kina, Turska, Madjarska...ne bih rekao da puno utice na kvalitet kad je QC na mestu.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ChobbyNS napisao: 31 Jul 2020, 15:05
Ni slučajno Akron, Mislio sam na prošloj 147 da će mi plombe iz zuba poispadati.
Uzeo ricambi u stojanovu. Akcija je na nosace.
Ono sto mi je cudno je da je made in turkey.
I drugo sto je od 2015 taj nosac na polici. Sve je novo samo sto je stajalo. Nadam se da to nema veze.
Mi neke retke filtere, a tako rade sigurno i ostali, pravimo jednom godišnje ili čak i ređe. Prema tome, ne čudi me da je deo par godina star ali to nema veze. Može se i meni desiti, da vozim neki redak auto, da u fabrici filtera kao radnik kupim neki par godina star.
Retko ko od vlasnika Stila kupuje takve delove kod Stojanova/ovlašćenih (po pravilu se traže jeftinije opcije), a sa druge strane isti ljudi još ređe idu na servis/popravke kod njih, tako da Stojanov te delove verovatno (silom prilika) dugo ima na lageru.
Kombinacija ova 2 brenda iznad mene služi odlicno na passatu. Kada sam uzeo auto hteo sam samo ATE da stavim. Međutim majstor mi rece stavi napred TRW a pozadi mozes ATE. I stvarno se pokazalo kao dobro. Trw isti kvalitet kao i ate ali se manje trosi. Ate je dosta meksa plocica