nije ni to uvek pravilo, znam nekoliko njih koji su se tako upecali na pravu km, platili malo vise i kao kupili top auto a posle se drugacije ispostavilo.Bax napisao: 17 Avg 2020, 15:56 Ima i druga opcija, kupis auto koji je cuvan, i malo presao, i dobijes to sto si platio.
Ne znam da li si pre postovanja mozda probao da propustis ove podatke koje si naveo kroz bilo kakav logicki aparat.kami napisao: 17 Avg 2020, 17:19 Kupio poznanik novi model clia, 4 godine star, presao 30.000km. Posle 3 meseca ode turbina, dizne, ceo motor zameni. Epilog svega, clio su koristili radnici na aerodromu u FR, auto se nije gasio 24/7
Što da farba branike i vrata? Pa nek i to zameni novo kad je već na 400.000km , pa nek bude baš potpuno nov novdag81 napisao: 17 Avg 2020, 13:11 Druze, idi kupi nov auto u salonu.
Nisi mi jasan? Da li ti mislis da samo losa auta dolaze u Srb? Da li mislis da dolaze samo auto od 400k km?
Km je skinuo jer ne vole kupci preko 200k km na satu, a isto tako postoju pravu km mozda 10% kupaca.
Idi pregledaj auto, ako ti se svidja kupi, ako me idi dalje. Km nikako ne znaci stanje polovnog auta od 15 god, vec celokupno stanje istog. Sve koje znam da su jurili km uglavnom su ih skupo platili, i km i odrzavanje po kupovini. Da li je bila prava km, ili ubijani po gradu to je upitno.
Gledas stanje auta komplet, ocuvanost, umornost, rad motora i komplet stanje enterijera. Da li ces zameniti gume,ili su farbani branici, vrata, to je nebitno za stanje polovnog auta realno.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
italijanska panduracija ne gasi automobile, obicno imaju manje km ali zato rad u mestu ih ubija, takodje su im i enterijeri dosta unusteni, dal spavaju na dezurstvima ili sta rade ali tacno vidis gde su sedista osetecena od opasaca, table sjebane takodje kao da dizu noge po njima, tapaciri isto...gledao sam par alfi 156, 159 koje su bile policijske tamo, kilometraze tipa 150-60k km ali enterijeri uglavnom za zamenu, naravno kod nas se sve to nalicka ali ako ih boja ne oda uvek po nekim detaljima moze da se provalilami napisao: 17 Avg 2020, 20:34 Neka sluzbena vozila se koriste tako da dosta rade u mestu zbog grejanja ili klime - policija i slicno
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока