Nikada!
Dobro veče
Re: Dobro veče
Nikada!
Four British tourists used drugs (allegedly) in their car, while the vehicle was parked alongside the canal. After, they reversed, crashed into a trash can. Then rolled forward, steering straight into the canal, flipped the car over. Everyone survived.
Ma nema šanse da se turisti drogiraju u Amsterdamu.
Ma nema šanse da se turisti drogiraju u Amsterdamu.
Gde mogu u NSu da odlozim plasticne flase? Ja poceo da odvajam, jer u Kacu deca nose u vrtic pa se tamo odlaze i prodaje ta plastika, ali s obzirom da deca ne idu u vrtic sad, ne znam gde bih mogao to odneti..
Ili jednostavno da ostavim pored kontejnera, pa ce referenti na motorima to odneti.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Ili jednostavno da ostavim pored kontejnera, pa ce referenti na motorima to odneti.
U delovima Starog grada su obelezeni kontejneri za ambalazni otpad, konkretno znam kod Macchiato fax kafica
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Okej, hvala! Znam da je nekad bilo i na ulasku u Limanski park, ali nisam bas dugo prosao tuda..
Dobro veče 
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Najbolji predsednik ikada, bukvalno nerealan čovek. Nemoguće zamisliti ovako nekoga. I kako sve sprda, tačno se vidi zašto je čovek milijarder, kakva njuška puna egoizma, promocije, gordosti, ali sve umotano ne u nekog namćora nego kao neki zajebant. Ovo sa novinarima nigde verovatno nema. Da se kod nas desi bio bi haos. I dešava se bude AV salty, ali je ovaj naš više nekako ozlojeđen, treba imati stila kao Tramp.
Sve mu je lagano.
Sve mu je lagano.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Treba imati stila kao Tramp? 

Odoh da operem oči nekom kiselinom, ovo se nije desilo, nije desilo, nije desilo....

Odoh da operem oči nekom kiselinom, ovo se nije desilo, nije desilo, nije desilo.... There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pa dobro, nisam stekao utisak da Pulp priča da je Trump najbolje biće na planeti ( "kakva njuška puna egoizma" ), već da je tu svoju bestidnost, bezobrazluk, laganje da ne trepneš, svaljivanje krivice na drugog, itd. podigao na najveći mogući nivo i pretvorio ga u neku vrstu umetnosti. Definitivno treba talenat da budeš takva vrsta kretena.