Simulacije letenja
Re: Vazduhoplovi
Jesi ti kupio igru ili skinuo piratski negdje 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kupio. Tj. imam je na Xbox Game Pass-u. 5$ mesecno i imas 100+ igara za PC. 

A koliko dugo mozes igrati igru. Recimo ako si instalirao danas MS Flight Sim jel imas neko odredjeno vrijeme igranja?H4wkeye napisao: 20 Avg 2020, 18:03 Kupio. Tj. imam je na Xbox Game Pass-u. 5$ mesecno i imas 100+ igara za PC.![]()
- H4wkeye
30 dana ti traje pretplata. Neograniceno mozes da igras. Nakon 30 dana, za 5$ opet produzis za jos 30 dana.
To je dzabe.
- H4wkeye
Bas. Verovatno najbolji dil za igrice trenutno. Za 5$ dobijes 100+ igara, plus Microsoft SVE njihove nove igre izbacuje od prvog dana na GamePass. Sto znaci kada nov Halo bude izasao, za 5$ ga igras od prvog dana. 
Ako si pratio njihovu konferenciju, dosta novih igara stize. Awoved od Obsidiana, nov Fable i mnoge druge.

Ako si pratio njihovu konferenciju, dosta novih igara stize. Awoved od Obsidiana, nov Fable i mnoge druge.
A može i jedan dolar jedan mesec i svaki mesec novi nalog za game passH4wkeye napisao:Kupio. Tj. imam je na Xbox Game Pass-u. 5$ mesecno i imas 100+ igara za PC.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- H4wkeye
Moze i tako ali je to cimanje malo, i mislim da save game ti ne radi na novom nalogu. Svakako ni 5$ nije puno.
Sad skinuo igru i probao malo.
Bez joystika ne vrijedi. A nije ni dozivljaj kakav bi trebao da bude kad igras na low.
Imam i7-4770k, 16gb Ram i GTX970 4gb, bas je slaba konfiguracija za ovu igru....
Bez joystika ne vrijedi. A nije ni dozivljaj kakav bi trebao da bude kad igras na low.
Imam i7-4770k, 16gb Ram i GTX970 4gb, bas je slaba konfiguracija za ovu igru....
Na Xboxu imaš dva paralelna naloga i ti nastaviš da igraš sa starim nalogom gde ti je save game.H4wkeye napisao:Moze i tako ali je to cimanje malo, i mislim da save game ti ne radi na novom nalogu. Svakako ni 5$ nije puno.
Tako radim sa PES om i već četvrtim nalogom.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- H4wkeye
To nije los komp uopste, ali da, za MSFS2020 ce ti trebati malo jace da bi imao ok kvalitet.DasAuto napisao: 20 Avg 2020, 23:01 Sad skinuo igru i probao malo.
@havijer Na PC-u ne moze ja mislim. Nisam znao da na Boxu moze, ekstra

Jos par slicica.

Stvarno izgleda odlično, odnsno poprilično realno.
Već zamišljam sebe kako kupujem novi xbox i kačim na 4K oled dok žena zove advokata da se konsultuje oko razvoda braka
Već zamišljam sebe kako kupujem novi xbox i kačim na 4K oled dok žena zove advokata da se konsultuje oko razvoda braka

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nemoj da te zavara, mislim da FS 2020 postoji samo za PC. Ovo što piše Xbox to je njihov "Xbox servis", a ne znači da radi na Xbox konzolu. Ja baš poštujem Microsoft, ali sa imenovanjem raznih servisa i proizvoda znaju da naprave papazjaniju kao retko ko.
@H4wkeye kako uhvatis screenshot?
- H4wkeye
Djole napisao: 21 Avg 2020, 17:22 Stvarno izgleda odlično, odnsno poprilično realno.

@grujicd Za sada je samo na PCu ali bice i na Xbox One X-u.
@DasAuto Koristim Radeon Overlay.