Javi bas utiske sa baterijom u odnosu na s10+. Nosio sam isti, sad sam na Note 10+DasAuto napisao:S10+
I S10+ je bio dobar telefon. Najveci updejt kod Note20Ultra su ekran i kamere.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Javi bas utiske sa baterijom u odnosu na s10+. Nosio sam isti, sad sam na Note 10+DasAuto napisao:S10+
I S10+ je bio dobar telefon. Najveci updejt kod Note20Ultra su ekran i kamere.
Tako su neki govorili i za Xperiu Z5 compact, Galaxy S4 itdDarko napisao:P30 i p40 (klasik modeli) su po meni savrseno kompaktnih dimenzija.
Malo se i tu i "vara", tj. vara ako gledaš samo tu brojku kolika je dijagonala. Sad su ekrani izduženiji, pa dobiješ veliku dijagonalu na papiru ali to nije isto kao kad si nekad imao tu dijagonalu, a uređaj bio i proporcionalni širok koliko i visok. I još su izbacili sav prazan prostor za dugmiće i kamere već je sve ekran. E sad, ako ti zatreba nešto da klikneš na vrhu ekrana, tu kreće gimnastika i izduženje palcaHKS napisao: 22 Avg 2020, 13:36 Nekad sam i ja smatrao da telefon preko 5 inca ne valja, a sad sam na 6.26...
Pre jedno 2 ili 3 ova redovna mesečna update-a, opasno se poboljšala baterija na S10+DasAuto napisao: 22 Avg 2020, 14:19 Cini mi se da je baterija kao kod S10+ mozda malo bolja za sad.
Inace to mi ne predstavlja problem jer imam wierless punjac kod kuce, u autu i na poslu.