Corona virus
Re: Corona virus
Pa problem je sto ti ne znas! A ja znam za Holandiju, da je odnos oko 10.000x veci sada nego pre 4 meseca, izgradili brdo laboratorija i spremili se ozbiljno. A postoje takvi podaci i za druge ako se malo potrudis da ih iskopas...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Stevo zvučiš ko onaj voditelj sa “ŠTA je to bodibilding”...
Odgovorio si na svoja pitanja sa ona tri grafika:
Zaraženi - hospitalizovani - umrli.
Dakle sasvim je logično se na početku pandemije javi veći broj umrlih kad je veći broj i hospitalizovan, pogotovo u početku kad 1. zaraza više napada osetljivu populaciju zbog “neodgovornog” ponašanja a 2. ni tretmani lečenje nisu svima dovoljno poznati, kao sada posle par meseci. Može biti i da je populacija boljeg zdravstvenog stanja prosto jer su ljudi leti zdraviji a početak pandemije je ipak bio na prelasku zime u proleće..
Odgovorio si na svoja pitanja sa ona tri grafika:
Zaraženi - hospitalizovani - umrli.
Dakle sasvim je logično se na početku pandemije javi veći broj umrlih kad je veći broj i hospitalizovan, pogotovo u početku kad 1. zaraza više napada osetljivu populaciju zbog “neodgovornog” ponašanja a 2. ni tretmani lečenje nisu svima dovoljno poznati, kao sada posle par meseci. Može biti i da je populacija boljeg zdravstvenog stanja prosto jer su ljudi leti zdraviji a početak pandemije je ipak bio na prelasku zime u proleće..
Boringly average, but also perfect for school run mums
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
SZO danas objavila kako se nadaju kraju pandemije za dve godine, ako se ljudi budu pridrzavali mera i ako stigne vakcina... 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sve ide po zadatom projektu. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Da li iko zna nekoga ko ne veruje u koronu da se zarazio ?
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Kom i cijem?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Ovo nisu kontradiktornosti, iako se tako čini. Korona apsolutno postoji, ne može se ne verovati u koronu, ali da su stvari čiste i jednostavne, ne da nisu, nego je u pitanju moderacija par ekselans.
Evo gledaj sad kod nas, spuštaju brojeve, deca će da krenu u školu i opet će da krenu da dižu. Brojevi se dižu i spuštaju kako to određenom trenutnom kratkoročnom cilju pogoduje, a sad svako u svojoj državi ili državici taj mehanizam koristi za svoj neki mikromenadžment čega god.
Moje lično mišljenje, ja sam se opustio poprilično, uz naravno daleko veće mere opreza nego pre marta. Zašto? Niti ovde, niti u svetu, postoje jasni i čisti ulazni podaci, a bez jasnog inputa, nema tačne odluke. Moje iskustvo me je do sad naučilo da od višak opreza nema štete, ali obrnuto može da eskalira. Drugim rečima, opuštanja nema, ali nema ni razloga za zabrinutost. Uživajte u životu, zdravlju, budite puno napolju, dišite svež vazduh, spavajte, lepo se hranite, izbacite stres iz svojih života - i ne treba korona da vas brine, koliko god da potraje.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Blago se tebi Nidzo...
Zavidim ti.Da mi je takav stav bar jedan dan,da odmorim mozak...Laganica,opustencija.
Zdrava hrana,pticice pevaju,cvece mirise,dolce vita...
Zavidim ti.Da mi je takav stav bar jedan dan,da odmorim mozak...Laganica,opustencija.
Zdrava hrana,pticice pevaju,cvece mirise,dolce vita...
Ne nego treba da zivi u strahu i skracuje i unazadjuje sebi zivot.
Tanka je linija izmedju hrabrosti i gluposti, ali zato izmedju straha i gluposti cesto i ne postoji granica 

BBC News - Hong Kong reports 'first case' of virus reinfection
https://www.bbc.co.uk/news/health-53889823
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
https://www.bbc.co.uk/news/health-53889823
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Korona MI nije ni na kraj pameti niti se bojim, ovo Je vise medijski eksponirano, Ali ko stoji iza ovog virusa da li ce se I kad saznati? Laboratorije, illuminati, farmaceutska mafija. Vise me je pogodilo stanje sa privredom zbog korone I to sto je mnogo ljudi ostalo bez posla, osiromaseno, mnogi privrednici bankrotirali I ne nisu Samo ugostitelji vec I fotografi, umetnici, cvecari, saloni vencanica, poslasticari, kozmeticari, sale za prosla e I svadbe cak I ljudi u fabrikama, jer mboge fabrike autom industrija rade smanjebim kapacit jer opada I prodaja automobile I budali je kasno ko je profitirao