DasAuto napisao:@Hawkeye Siris ovaj virus zvani Simulator kao koronu
Ova zadnja slika je iznad Prnjavora, RS/BiH nevjerovatno kako identicno izgleda, tu sam letio dronom pre 5 godina.
Odlicne slike! Ja ne znam gde pre da letim. Jel si nasao svoju kucu/stan?:D
@Sinisa G. Ti slikao? Gledam na prvi pogled da l je simulator ili prava slika.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Nasao sam ali nije nesto bas dobro ispalo. Vjerovatno sto oko kuce ima drveca dosta pa su stavili neku "generic kucu"me Al od rodjaka stan u Cirihu je znaci 1:1
DasAuto napisao:@Hawkeye Siris ovaj virus zvani Simulator kao koronu
Ova zadnja slika je iznad Prnjavora, RS/BiH nevjerovatno kako identicno izgleda, tu sam letio dronom pre 5 godina.
Odlicne slike! Ja ne znam gde pre da letim. Jel si nasao svoju kucu/stan?:D
@Sinisa G. Ti slikao? Gledam na prvi pogled da l je simulator ili prava slika.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Nasao sam ali nije nesto bas dobro ispalo. Vjerovatno sto oko kuce ima drveca dosta pa su stavili neku "generic kucu"me Al od rodjaka stan u Cirihu je znaci 1:1
Da, Cirih je 3D grad zato je sve 1:1. Vecina gradova nije, svega ~350 je 3D. Sto rece HKS mogli bi da ih azuriraju malo, Google Maps ima daleko bolju pokrivenost.
S obzirom da simulacije nisu interesantne ni starijima (ima de se uci i trenira) ne vjerujem da je bi bilo interesantno za tako mlado dijete. Za taj uzrast bi mozda bolje isao Ace combat, jer, ako ne grijesim, radi se o arkadnoj igri?
Evo jedna koja djeluje interesantna,za forumase sa dzojsticima, IL-2 Sturmovik: Great Battles