Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
^ ima, samo sto noviji Xiaomiji koji idu u Evropu dolaze sa stock Google dialerom i app za poruke. U Evropi je stupio zakon po kom nije moguce da isporucuju telefone sa svojim dialerom jer on ima mogucnost snimanja poziva.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kakva glupost pored milion dostupnih i legalnih aplikacija za snimanje. Moj mi9 je global verzija i imam snimanje, ako se na to misli. Zgodno je kada neko treba nesto da mi izdiktira i objasni, a sto nisam sposoban da zapamtim.

Pre par dana sam uzeo S20 Plus za lepsu polovinu. Prvo sam vagao izmedju ip 11 i S20 i na kraju se odlucio za S20 Plus, s obzirom na prihvatljivu razliku u ceni.
Sent from my MI 9 using Tapatalk

Pre par dana sam uzeo S20 Plus za lepsu polovinu. Prvo sam vagao izmedju ip 11 i S20 i na kraju se odlucio za S20 Plus, s obzirom na prihvatljivu razliku u ceni.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
u EU je nezakonito snimati razgovor bez znanja i prihvatanja od druge strane..
aplikacije su legalne u istom smislu u kom su i torrent klijenti legalni
posto xiaomi aplikacija ne upada u novi ludacki EU GDPR, oni ne mogu da prodaju telefon koji ima takvu funkcionalnost ugradjenu.. nista tebe ne sprecava posle da krsis zakon
aplikacije su legalne u istom smislu u kom su i torrent klijenti legalni

posto xiaomi aplikacija ne upada u novi ludacki EU GDPR, oni ne mogu da prodaju telefon koji ima takvu funkcionalnost ugradjenu.. nista tebe ne sprecava posle da krsis zakon

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ne bih izjednacavao torente sa play store-om, mada je jasna tvoja poenta.
Da snimaca nema ni na play store-u u EU, i da ih ima samo "iz nepoznatih izvora", to bi bilo nesto drugo. Ovako ispada neodrzivo i glupo.
Da snimaca nema ni na play store-u u EU, i da ih ima samo "iz nepoznatih izvora", to bi bilo nesto drugo. Ovako ispada neodrzivo i glupo.
Za EU ne znam, ali u usa je zabranjeno. Cak od android 10 verzije je nemoguce snimati i sa aplikacijama sa store-a.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
NIje baš najbolje poređenje sa torrent-om, jer je BitTorrent protokol za deljenje fajlova i potpuno je legalan. A to što ga 99.9 % ljudi korsiti za nelegalne stvari je druga stvar.
Kad smo kod Androida 10, da li je od ove verzije Android Auto deo OS-a? Čini mi se da je tako i da je zato sad dostupan u Srbiji.
Kad smo kod Androida 10, da li je od ove verzije Android Auto deo OS-a? Čini mi se da je tako i da je zato sad dostupan u Srbiji.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Stigao MIUI 12 konačno.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Android 10 nema podrsku za snimanje, imam app koja je radila perfektno na ranijim verzijama, sad radi nikako ili jako lose. Od Android 11 treba opet da radi.kami napisao: 29 Avg 2020, 16:53 Za EU ne znam, ali u usa je zabranjeno. Cak od android 10 verzije je nemoguce snimati i sa aplikacijama sa store-a.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Miui radi brze i intuitivniji je.Xepoj87 napisao: 29 Avg 2020, 13:09 Miui ne radi brze, niti je intiutivniji.
Smanji ili iskljuci animacije i bice insrant sve na OneUi.
Sada svako ono na sta je naucio, zove intuitivnijim...
Sta je to lose kod Samsung dialera?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Dobar je miui , poco f1 ispade brzi od Note 10 sto i nije toliko vazno ali da je intuitivniji od samsunga jeste.
I da fali mi snimanje razgovora sto sam imao na xiaomiu mada sam instalirao smimac i na Note .
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
I da fali mi snimanje razgovora sto sam imao na xiaomiu mada sam instalirao smimac i na Note .
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Stari post, al evo update-aMilos_kg napisao: 30 Maj 2019, 20:09 Prosle godine sam snimao i slikao LG-em u morskoj vodi. Zvucnik se nije cuo dobro par sati kasnije, isprao u slatkoj vodi i sve se vratilo u normalu.
Pre par dana sam bio 5 dana u Grckoj, i ponovo snimao i slikao. Nakon snimanja sam isprao pod tusem, al je bila vruca voda, jer se grejala na suncu. Nakon dva sata, ekran krene da treperi, nakon par sati, pozeleni. Znaci crk'o. Cimao sam servis u BG-u, 38.000rsd novi OLED ekranPolovan telefon vredi nesto vise od 250e.
Jurim sad nesto novo, par dana bez telefona, bar se odmorio
Ostale slike i video klipovi kao uspomena
![]()

Slucajno nadjem telefon u ormaricu, pa proverim koje su cene ekrana (aliexpress, ebay, amazon, ...), i nadjem originalni polovan za 65e u Nemackoj na eBay-u. Narucim ga, stigne za 5 dana bez bilo kakvih dodatnih troskova (carina i pdv). Montiram, kad ono ljubicasta linija uz desnu ivicu ekrana.

Posaljem im poruku, Nemci posalju novi bez dodatnih troskova, stigne takodje za 5 dana. Sve super radi. Ovaj sto mi je ostao, prodam istog dana za 5000rsd, tako da me je originalni ekran bez znakova koriscenja na lajsnama i staklu kostao 20ak evra

Poklonicu ga majci, vec neko vreme planiram da joj uzmem neki telefon.

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- sasa lbg
- Kontakt:
Simac ACR ti odlicno radi,ne znam ima li ga na google play ali na Aptoidu ga ima.dragvorl napisao:Android 10 nema podrsku za snimanje, imam app koja je radila perfektno na ranijim verzijama, sad radi nikako ili jako lose. Od Android 11 treba opet da radi.kami napisao: 29 Avg 2020, 16:53 Za EU ne znam, ali u usa je zabranjeno. Cak od android 10 verzije je nemoguce snimati i sa aplikacijama sa store-a.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Na Androidu10?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Meni Cube acr radi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- sasa lbg
- Kontakt:
Na androidu 10.dragvorl napisao:Na Androidu10?