Jel nasao neko danas u Lidlu set nasadnih kljuceva onaj od 2k din? Gledao danas u lokalnom, ali nema, rece radnik da verovatno nisu ni dobijali, jer fali jos par stvari iz danasnje ponude.
Možda nisu dobili, a možda su i preprodavci pokupovali, kao što obično i rade, kada su takve neke stvari u pitanju. Ja sam planirao sutra da odem da kupim, ali posle ove tvoje poruke, sumnjam da ću ih naći.
Pre par nedelja, bila je samolepljiva led traka 3m sa napajanjem, mislim da je bila 600-700 dinara. Otišao sam tog dana kada je počela prodaja ujutru, možda oko 9-10h i bukvalno su samo dve kutije bile ostale. A video sam čoveka na parkingu kada sam dolazio, koji kupio bar 15-20 tih traka, i one neke led lustere, plafonjere i sl. Napunio čovek ona velika kolica do vrha.
U svakom LIDLu mora da bude ono što je u katalogu. E sad, druga stvar je ta što postoje ekipe koje sve iole vredno ispod cene odmah pokupe, čak čekaju u redovima pre otvaranja.
Mnogi su se žalili na odluku da su promocije i extra popusti objavljuju radnim danima, ponedeljak i četvrtak, jer tada je većina ljudi već na svom poslu i idealno vreme za preprodavce.