Edit: biće zanimljivo pratiti stanje u Crnoj Gori, ona su se sa masovnim skupovima u zadnje vreme baš "potrudili" da masovno zaraze širu populaciju. Danas 216 pozitivnih od 839 uzoraka, tri osobe preminule.
Ja ne znam o čemu pričaš?steva_anya napisao:Ok, nisam![]()
Brzo vreme ide, za par meseci cemo znati sve, pre toga za nedelju-dve u Fra i Spa
Ja ne "umem da komuniciram inače" ali još nisam uspeo da postignem da me već mesecima bukvalno niko na forumu ne razumesteva_anya napisao: 09 Sep 2020, 00:44Zamolicu admine da ne budu selektivni u opomenama i da clanu Vladapetr ne dozvoljavaji da me stavlja u isto kos sa Vucicem (ni ne obracam mu se), posto on definitivno ne ume da komunicira (ne samo sa mnom nego inace, a tolerise mu se).
Ako pricas o francuskoj nije tacno da niko ne umire.steva_anya napisao:Ajde sto niko ne kaze kako je pre umiralo skoro hiljadu dnevno a sada niko, nego sto niko ne kaze kad ce poceti da umiru (posto definitivno u istom broju oboljevaju)![]()
Zamolicu admine da ne budu selektivni u opomenama i da clanu Vladapetr ne dozvoljavaji da me stavlja u isto kos sa Vucicem (ni ne obracam mu se), posto on definitivno ne ume da komunicira (ne samo sa mnom nego inace, a tolerise mu se).
Isto kao sto i ti i dalje nemas odgovor kako su sinoc u MKD 8 ljudi umrli od korone? A zarazeni na dnevni nivo je oko 150 i ukupno aktivnih 2000. I kako to umiru i mladi bez hronicne bolesti. (pod mladi mislim 35-45godisni ljudi)steva_anya napisao: 09 Sep 2020, 00:09 I dalje niko nema odgovor kako u Fra na isti ili veci broj obolelih gotovo niko ne umire?
Da li shvatate da smanjenje nije sa 1000 na 500 ili 700 ili 100, nego na nula ili jednocifren broj!
Ah da, lakse je meni pripisati "poentira".
Pitacu ovde isto za nedelju-dve.