Meni ne smeta to što su turske, već što su površne, glupe i jeftine. Isto mi smeta i kod ostalih 'proizvođača', ne samo Turaka. Na svu sreću danas čovek zaista ima izbor šta da gleda, a da li neko gleda turske, španske ili čije god serije je njegov izbor/njegov problem.
Po ovoj logici bi samo domaće serije/filmove i trebalo prikazivati, jer ne vidim koja to kultura i čija tradicija ima veze sa srpskom, ako je već nemaju Hrvatska ili Turska. Sviđalo se to nekome ili ne. Uostalom, to je ipak samo televizija, zabava, ne znam zašto bi moralo da ima bilo kakve veze sa kulturom ili tradicijom. Ako hoće neko da gleda, gleda, ako neće, promeni kanal, ode na YouTube, uzme knjigu ili šta god.ali se zato svuda mogu videti raznorazne turske,hrvatske i mnoge druge serije sa cijom kulturom i tradicijom Srpski narod nema ama bas nikakve veze
Mislim da bi se nazivanje nečijih običaja 'musavim' moglo okarakterisati i kao uvreda i kao netrpeljivost, uprkos tome što kažeš da ti to nije namera. Samo kažem...Nikada ih necu uvrediti ili pokazati netrpeljivost prema njima,ali isto tako necu da gledam promovisanje njihovih musavih obicaja i njihove kulture u Srbiji