SKC (login) кодови за VCDS

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
dixon
Reactions:
Pridružio se: 11 Sep 2020, 19:49

SKC (login) кодови за VCDS

Post od dixon »

Поздрав другари, каква је ситуација за проналажење кодова за login на модуле како би се откључале све "Adaptation" опције модула преко VCDS? Како иде то, је л за сваки примерак аута другачије, хоће ли то да дају у овлашћеном? Је л исто за све ауте тог годишта и модела, мотора? У питању је superb mk2 2008 125kw 2.0 TDI CR, DSG. Је л се везује за бр шасије? Пошто сам приметио да многим опцијама у 17 - Instruments не могу да приступим па бих покушао са кодом... Је л код различит за сваки модул или је везан за ауто па се исти укуцава увек? Знам за оне кодове који изађу у балончићу кад се стави курсор миша, али колико сам изгуглао ипак је потребан тај SKC код да би могло да се приступи свим адаптацијама и кодирањима

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: SKC (login) кодови за VCDS

Post od sebekkg »

U vcds-u kada ides na onu opciju za upis kodova, ti imas hint od strane vcds-a koji kod da upises.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Slika
dixon
Reactions:

Post od dixon »

@sebekkg знам, али само неке ти нуди нпр за регенерацију DPF и слично, неке који су му уписани у label, али не све. Нпр за адаптацију dashboard-а, ти не нуди све кодове

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Trazi onda na netu vcds security codes i onda u listama proveri da li se tvoji kodovi koje ti vcds predlaze nalaze u listi, tako ces znati da je lista za tvoj auto.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Slika
dixon
Reactions:

Post od dixon »

@sebekkg Важи се, видећу за који дан, није ми ауто ту

Odgovori