Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Ovih dana su teme zimske gume i kvalitet goriva u modi...nemaju vremena za sport...
Ali ako nas dobiju u fudbalu...do tada će da zamene zimski set pa će ova tema biti aktuelna.

Ali ako nas dobiju u fudbalu...do tada će da zamene zimski set pa će ova tema biti aktuelna.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ma sačekajte malo da se organizujemo, pa da kukamo na suđenje, olimpijski komitet, Toleta.
Ova situacija je nova za nas, treba malo vremena da se snađemo.

Ova situacija je nova za nas, treba malo vremena da se snađemo.

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Izgleda da nije ni Fedex. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Posle 100 god Zvezda ove sezone konacno pocela da igra kosarku
Nakon Partizana , pobeda i u Sevilji protiv Kahasola
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=660305

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=660305
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Majstor
Što se tiče Zvezde, bio sam ubeđen da će izgubiti kad je ušla u produžetke, ali dobro je, neka su dobili samo. Biće im valjda to za nauk.

Što se tiče Zvezde, bio sam ubeđen da će izgubiti kad je ušla u produžetke, ali dobro je, neka su dobili samo. Biće im valjda to za nauk.