Corona virus
Re: Corona virus
Da, koristi BT low energy protokol, sta god to znacilo.
I Apple i Google su ucestvovali oko aplikacije, kako bi bila aktivna u pozadini.
I Apple i Google su ucestvovali oko aplikacije, kako bi bila aktivna u pozadini.
To sam bas juce downloadovao za Holandiju. Nasoj moras sam da kazes da si pozitivan onda valjda salje dalje u centralu da je taj id pozitivan, kao je sve 100% anonimno, a onda svi koji su bili duze od n minuta u neposrednom kontaktu dobijaju informaciju o tome...
Postoji provera sa rezultatom testa, ne moze tek tako da se prijavi.
Ima smisla za one koji su stalno u kontaktu, i ako kriticna masa prihvati aplikaciju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima smisla za one koji su stalno u kontaktu, i ako kriticna masa prihvati aplikaciju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Evo uvedeno obavezno nošenje maski na otvorenom
Da li su oni normalni? A pri tom ne vidim da su zatvoreni kafići i restorani.

Pa ovo je bolje nego policijski čas 

- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Baš da vidim kako će to sprovoditi hahah
Ja ću se praviti lud, da ne gledam TV (ko što i ne gledam) i da nemam pojma za te maske
Ja ću se praviti lud, da ne gledam TV (ko što i ne gledam) i da nemam pojma za te maske

Pa nece ni sprovoditi, ovo je njima odstupnica, ako krenu da se nizu losi brojevi.
Po sistemu, mi smo nase mere doneli, vi se ne pridrzavate, mi bolje ne mozemo, sad trpite posledice.
Po sistemu, mi smo nase mere doneli, vi se ne pridrzavate, mi bolje ne mozemo, sad trpite posledice.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Gde smeju da zatvore, tamo se najviše PDV-a skupi (kad izdaju račune).grujicd napisao: 16 Okt 2020, 12:14 Evo uvedeno obavezno nošenje maski na otvorenom![]()
Lepo sediš u fićka bez maske, onda izađeš i staviš maskata na facata.
Kako može da bude obavezno nešto što je samo preporuka tela koje nije zakondavno? Neće ništa da se promeni milimetar, niti će ljudi početi da nose maske, niti će kafići da se zatvaraju u 23h, kao što nisu ni do sad, jer se komunalna pravi mrtva za određene lokacije.grujicd napisao: 16 Okt 2020, 12:14 Evo uvedeno obavezno nošenje maski na otvorenom![]()
Ovo je jedini razlog današnjih "mera". Predstava obična, ništa drugo i ne umeju da rade, sem da palamude i dižu kredite za leva ruka desni džep.Bax napisao: 16 Okt 2020, 12:30 Pa nece ni sprovoditi, ovo je njima odstupnica, ako krenu da se nizu losi brojevi.
Otisao opet na sajt Vlade, ili su u medjuvremenu promenili ili je bila samo preporuka.
Opet prave galamu, a nista ne urade na kraju. Kao za povratak iz inostranstva, pa ljjdi nagrnuli da se vrate ranije.
Moguce da im je sef lupio packe.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Opet prave galamu, a nista ne urade na kraju. Kao za povratak iz inostranstva, pa ljjdi nagrnuli da se vrate ranije.
Moguce da im je sef lupio packe.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Dok ne izađe u Službenom glasniku ništa od toga?
http://www.pravno-informacioni-sistem.r ... 0/66/1/reg
http://www.pravno-informacioni-sistem.r ... 0/66/1/reg
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ma to je stari oprobani Orvelov recept iz 1984.
- zbog teškog stanja u zemlji smanjuje se sledovanje čokolade za 15g
...
- naš veliki vođa rešio da nam podigne sledovanje čokolade za 15g!
- zbog teškog stanja u zemlji smanjuje se sledovanje čokolade za 15g
...
- naš veliki vođa rešio da nam podigne sledovanje čokolade za 15g!