Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Nisu oni policija.end_user napisao: 15 Okt 2020, 14:48 Ok, ja sam odgovorio na drugi deo kojeg sam citirao, ne pricamo o istoj stvari.
A odgovor bi bio sme.
Kao sto sme da se snima brzina i gde ne postoji znak radarska kontrola tako sme i ovo.
Sve bi to bilo lepo, da oni koji sprovode zakon svojim primerom pokazuju kako treba. Ovde bar mozes da se provuces, dok ispred policijske stanice u Milana Rakica ne mozes da prodjes nikako sem da izadjes na kolovoz, a sve je to preko puta osnovne skole. Savska ulica mup takodje, svaki izgleda kao na divljem zapadu.end_user napisao: 15 Okt 2020, 17:01 Ispraznice se ne brini, da vidis kako je za dan ispraznjen"parking" koji uopste nije parking nego trotoar u Karadjordjevoj u Zemunu. Nema auto da vidis hvala bogu. Trotoari i ne sluze za parkiranje vec parking mesta a trotoari to nisu. Mada nam svima treba vise parking mesta u gradu pozdravljam uredjenje parkiranja jer je isto u BG decenijama u katastrofalnom stanju, parkira se gde ti je najblize za tvoje potrebe itd.
Pozdravljam i ciscenje Dimitrijale ako je pocelo, a trebalo bi.
Nisu, oni su milicija, bili su policija. Nego i jedni i drugi su ovlasceni jedni od drzave, drugi od grada da sprovode zakon i odluke.Heinz napisao:Nisu oni policija.end_user napisao: 15 Okt 2020, 14:48 Ok, ja sam odgovorio na drugi deo kojeg sam citirao, ne pricamo o istoj stvari.
A odgovor bi bio sme.
Kao sto sme da se snima brzina i gde ne postoji znak radarska kontrola tako sme i ovo.