Nešto ne uliva poverenje ovako sa slika. Cudno mi je sve napred. Divlji farovi, maska. Cudne mrezice na mestu maglenki. Ovi delovi farbani u sivu uzasno izgledaju.
Nemam pojma, ja je verovatno ne bih ni pogledao.
ocigledno bila lupana napred, farovi promenjeni a branik farban, rekao bih lose, vidi se da se deo branika ispod haube oljuskao, malo plave boje zaslo i po motornom prostoru a ovaj crni deo prednje maske na koji bi trebalo da ide opelov znak i koji inace treba biti u boji auta, em je nesto oljuskan po sredini em je na krajevima i on uprskan plavom bojom ocigledno nije bio lepo zasticen prilikom farbanja...sve mrezice promenjene i stavljene aftermarket a izbacene maglenke, vrv mu tako bilo jeftinije nego da trazi originalne mrezice i maglenke a branik je mogao da se pokrpi, nebitan detalj je cep branika koji fali a koji opet moze da ukazuje da je branik bio lupan pa cep izgubljen...u svakom slucaju ni na mene ne ostavlja nikakav utisak da bih isao da je pogledam
alfu sa tim menjacem kupuje ili onaj ko nema pojma o tome ili neko ko je lud, eventualno ako znas da je zamenjen set ali da kupis auto od 3k evra kome set kosta 1k stvarno teska budalastina