Novi Sad

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Novi Sad

Post od Geza »

Rekonstrukcija nadvožnjaka u Temerinskoj od novembra do marta menja režim saobraćaja
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... acaja.html

Režim saobraćaja u delu Temerinske ulice biće izmenjen od 2. novembra zbog rekonstrukcije podvožnjaka u Temerinskoj ulici, za potrebe izgradnje dvokolosečne pruge Beograd - Stara Pazova - Novi Sad - Subotica - državna granica.

Rekonstrukcija nadvožnjaka u Temerinskoj od novembra do marta menja režim saobraćajaFoto: 021.rs
Zabrana će važiti za sav saobraćaj, što znači da se menjaju pojedine trase GSP-a.

Linija broj 5 tako što će se u izmenjenom delu, od raskrsnice ulica Kisačke i Temerinske, trasa u oba smera pružati Kisačkom i Partizanskom ulicom do raskrsnice sa Temerinskom ulicom, i dalje redovnom trasom.

Linije broj 21, 22, 23, 24 i 30 se menjaju tako da se od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice, trasa u oba smera pruža Kisačkom i Partizanskom ulicom do raskrsnice sa Temerinskom ulicom, i dalje redovnom trasom.

Privremena zabrana saobraćaja važiće do 31. marta 2021. godine.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Parkirah makinu, valjda je otvoreno :sreckovic:

Slika
Korisnikov avatar
djors
Reactions:
Pridružio se: 10 Avg 2018, 18:25
Garaža: Peugeot 407 2.0 hdi; Yamaha xj600 diversion

Post od djors »

Nemam pojma gde bih ovo postavio, ali da li neko zna šta se dešava sa policijom po gradu?
Stoje na mostu Slobode (na zelenom ostrvu između traka :o Kod Kaćkog mosta kod isključenja za tempo u kontra smeru, sa rotacijom, na još par mesta sam ih video, ne zaustavljaju nikog, samo stoje sa rotacijom.. Nit radara nit ičega, a kod izlaza iz grada, kao da su u pripravnosti da zatvore taj izlaz (ali tako je već, primetili ste, danima)...
"If in doubt, flat out" C.McRae
Korisnikov avatar
Uninuni
Reactions:
Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017

Post od Uninuni »

Primjetio ja krajem oktobrapocetkom novembra isto. Sad ovih par nedelja nisam izlazio pa ne znam da li su jos tu. Ali ne znam sta je konkretno razlog

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Kod Avie na Zrenjaninskom putu su već dugo, mislim jos od kad su zapoceli radove na kružnom toku tamo. Povremeno zaustavljaju.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

I kod Grasa su stalno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Postavili su patrole po gradu nakon sto je isplivao snimak onog krvnika sto je lomio ruke. Kao treba da se osetimo bezbednim. Smejurija...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Policiju videti u patroli generalno je bas bila egzotika , a bio sam u NS do 2018 i onda sa pauzama opet do danas. Jedno vreme se secam da su bas bile neke patrole nocu i to po delovima grada su bili rasporedjeni panduri, kao za taj rejon. To je bilo pre oko 10 ili vise godina. Recimo u Madjarskoj su panduri uglavnom klinci. Za te pare niko drugi nece ni da radi taj posao.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:

Post od Momčilo »

Bilo je sećam se jedne godine par meseci pred izbore su povecali broj policajaca u NSu koji su dosli iz drugih gradova. Tad sam ziveo na Limanu (znaci neka 2014. godina mozda) i kasno uveče ih je u tom krugu oko Limanskog parka bilo bas puno, recimo 10ak u krugu od 200m u precniku + zandarmerija koja je redovno stajala pored Makijata..

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Mislio sam da sam našao najužu ulicu u ns, kad dan posle naišao na jos užu :D
Prva je baranjska, druga lađarska.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Bez da gledam mapu, moze biti samo Podbara :D
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

^^
Te patrole na ćoškovima grada samo bezveze smaraju narod po ulici,drkaju ih za gluposti i otimaju pare. Od njih nema nikakve vajde za bezbednost u saobraćaju.
Još gori od njih su ovi iz interventne policije, takodje saleću auta po bulevarima. Startovali su me jedno 10ak puta za zadnjih 6 meseci, potpuno bez razloga, jer eto tako može im se.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Kako jbt? Zaustave ti vozilo ili te kao pešaka startuju?
Mene nikad nije cimala interventna, a maltene svaki dan su tu u kraju.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:

Post od Momčilo »

Vidjao sam da zaustavljalju u autu. Mene su jednom samo zaustavili redovni policajci, krenuli rotacijom za mnom. Ja se još istripovao da je tu negde puna linija, da nisam smeo da se uključim i slično. Kada ono samo provera lične karte i gepek pregledali i tjt. Bili su jako fini, i činilo mi se kao da ispunjavaju neku normu. :)
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Startuju me u toku vožnje, nisu nikada kao pešaka. Vozim normalno,
gledam svoja posla, ne napravim nikakav saobraćajani prekršaj da bi im dao povod za zaustavljanje(Interventna ni ne gleda saobraćajne prekršaje). I samo odjednom plava rotacija i parkiraj desno. Vozikaju se i oni po gradu pa gledaju ko im je sumnjiv i koga će da zaustave. Nekad traže samo dokumente i rade proveru preko radio veze da li sam kažnjavan (kad su sa mnom deca u autu), a nekad komplet pretres auta, mene, torbice, ma sve do gaća. Ono što mogu reći, to je da su svaki put bili vrlo ljubazni, korektni.

Medjutim, svi znaju gde se skupljaju "sumnjivi" likovi, u lokalima u kojima u svakom momentu mogu naći drogu, oružje bez dozvole, lica s poternice itd. ali na takva mjesta murija nikada ne odlazi.
Odgovori