Da upozorim ekipu na sledeću situaciju sa PS.
Pre neki veče sam parkirao van svoje zone, platio i probio. Očekivao sam da me je klepilo oko sokolovo pa sam nakon toga proverio na sajtu da li ima kazna, i video dve kazne, sa adresa za koje mi važi zona. Reko isteklo mi, zaboravio da platim, odem na portal - prc, ne radi, ne vidim ništa. Zovem korisnički servis, važi mi zona, nije jasno meni, nije jasno operateru... Stornirano je sve naravno (tj poslato na storno, trebalo bi da tako i bude) jer je greška sistema, ali kako bi išlo da nisam slučajno ulovio - ne znam. Da li ipak šalju obaveštenje, ili opomenu pred tužbu...
Inače sam od sokola popio dve doplatne u Mileševskoj, prvu dobio jer nisam hteo da platim u subotu u tipa 13:56, kontrolori nisu nikada to naplaćivali, a za drugu sam poslao sms par min nakon parkiranja i dobio obaveštenje da mi je već izdata doplatna. Otišao sam da platim i tada sam saznao da imam i ovu prvu
Inače, ovo sa sokolom me jako nervira jer se podriva odavno gorući problem. Većina podržava kazne za bahato parkiranje - ok, al na stranu to, ovde će da ujebu stanare koji se parkiraju u svom kraju jer drugih mesta - nema. Ko što Šone reče, kao da indirektno isteruju ljude iz centra.... Ma ne iz centra, problem parkinga je prisutan u celom gradu, i uopšte mi nije jasna ideja, godinama su dopuštanjem urbanističkog haosa ovo dozvoljavali, da ne kažem stimulisali i sad klepaju...