Nisam siguran sta si tacno hteo da kazes, ali posto nisi u Srbiji, ako nisi video negde na netu, cim je pocelo lozenje, odmah onaj garez kao pocetkom godine.
Tako da ako ne bude kosave i ove godine, crno nam se pise.
ljuba napisao: 02 Nov 2020, 17:20
E moj Bax... Ti zaista ne stojis iz one sloboda ili smrt... Ne da ne bi ziveo po Kineskim pravilima, ne bi me dohvatili ni sekunda... Svaka sila je pakt sa dj.... Dobijes brzi rezultat ali po koju cenu... Svaka sloboda mora da se plati....
Inace u NL zadnja 3 dana pada samo tako - po svim parametrima: broj zarazenih i primanje u bolnicu...
NE bas, ja mislim da se sa ovim treba nositi, a ne imati pomirljivi stav, suzivot je neizbezan, nek umre kolko treba, platicemo cenu.
Virus je tu da ostane, i slicne luzerske mantre.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Prijateljica imala antitela u maju (nije znala uopste da je imala koronu), sad opet pozitivna s blagim simptomima. Izgleda da kod asimptomatskih slucajeva antitela traju kratko ili ih ima u maloj kolicini.
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
cozmo napisao: 03 Nov 2020, 09:30
Prijateljica imala antitela u maju (nije znala uopste da je imala koronu), sad opet pozitivna s blagim simptomima. Izgleda da kod asimptomatskih slucajeva antitela traju kratko ili ih ima u maloj kolicini.
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Imas oko 3 meseca fore...Tj neke sugurnosti.
Kod nje je taj bonus istekao odavno.
Nije utvrdjeno, ali jeste da asimptomatski ili nemaju antitela ili mogu opet da se zaraze. Zarazeni koji su imali teze simptome imaju dosta visi nivo antitela (znam po kumu i kumi).
Kum tezak slucaj, antitela za izvoz. Kuma bez simptoma (par dana samo bez mirisa i ukusa), nema antitela, klinci nizak nivo antitela (bez simptoma).
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Nisam siguran kolika je bas zainteresovanost za taj odgovor.
Mene na primer uopste ne zanima, jer ne znam sta korisno mozemo izvuci iz tog podatka. Mislim sta nam to novo donosi ta informacija?