Ne znam u kakvom je stanju alfa, ali da je kod mene izbor, pre bih uzeo Alfu.
U svakom slučaju, šta god da odluči, to su sve široko rasprostranjeni modeli, tako da neće imati problema sa delovima.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
I opet grešiš i nagađaš, kao i obično. Sve je to bilo redovno ulaganje i održavanje auta, samo se sve desilo bukvalno u istom mesecu pa sam to fino osetio po džepu, a da sam bolje isplanirao mogao sam to razvući na duži period i ne bih ni osetio. Recimo, u tu cifru su ušla dva nova kompleta guma (letnje plus + zimske + još jedan set felni za zimske gume) jer sam fabričke letnje poderao, jelte, a zimske nisam ni imao pa sam rešio i njih da nabavim. Pa je tu bio i veliki + mali servis, pa reatest plinskog uređaja, pa registracija auta (sve u 15 dana) pa... ne mogu više bi da se setim svega ali se jako dobro sećam cifre jer je bila lepa i okrugla.ljubitelj napisao:Mene bi više brinulo da je na novom autu, do samo 90,000km uloženo 1,000evra i to inače jeftinih delova.
To mi ukazuje da je bilo dosta kvarova, da se često kvarilo pa je tako veliki iznos bio potreban.
Obično je 5 godina ili 100.000km garancija kod novog auta, ne bi trebalo da se uopšte dogodi bilo kakva popravka bilo čega u tom periodu...
Na 30,000km godišnje to je oko 300 evra popravki, baš dosta.
E ovako kako si sada napisao je nešto drugo, registracija, atest nema veze sa održavanjem ni sa kilometražom.i na oko 90.000 km morao da izvadim oko 1.000 evra da bi Punto i dalje bio top
Auto bez klime....milanns napisao: 12 Nov 2020, 20:06 Ja bih bas išao na taj najklot punto bez klime jer jedini takav može da se nađe za te novce i sa malom km. A, koliko sam shvatio, trenutno je finansijska računica najvažnija. Pa kad bude više para, biće i klime i svega. Ok, malo će da bude vruckasto i malo teze ces ga prodati, ali ako bude bolja finansijska situacija, nećeš ni misliti... Ne vidim drugu kombinaciju a da nemaš ulaganja u narednih godinu dve. Evo, ta alfa našeg člana (ne znam coveka, znam korsu, kako je bila cakum pakum, odranije po gradu) je fantastično održavana, ali, s druge strane, to ti je ilustracija kako to ide sa polovnim kolima i ulaganjima.
Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
Bax napisao: 12 Nov 2020, 20:53 https://www.polovniautomobili.com/auto- ... bia_male=1
SAd sam gledao malo pretragu Puntica, prejake su ovo cene, mislim da u niko nista ne prodaje, ima dosta prostora za obaranje.