Moram do špeditera, olovka i papir

E vidis, moj auto je bas prosao sa folijama, i tom prilikom su upisane u uverenje, definitivno nema pravila....OMP napisao:folije moraju da se skinu, meni na svkom autu koji je imao folije skidali pre homologacije, meni posle ostala veca muka da ocistim onaj lepak ali jbg nasi debili ne priznaju strane sertifikate, bolje znaju ovi nasi nego nemac ili svajcarac sta je ispravno a sta ne, na jednom autu mi nisu hteli odrade homologaciju jer je imao sportski auspuh pa sam morao da skidam i stavim fabricki pa isao na doslikavanje, mada generalno izbegavam da uzimam automobile koji imaju neke dorade bas zbog vih zajebancija. Drugar uvezo auto koji je imao promenjene farove i stopove sa ledovima, skinuo da bi odradio homologaciju a ovaj na homologaciji mu rekao sto si skidao moglo je da prodje sa njima jer su sertifikovani, nisu neki kinezi i sl., tako da kako se i kome zalomi nema pravila ali za folije uvek cimaju.
Svaja mi goreOMP napisao: 12 Nov 2020, 22:49 pa de hamburg nadje od cele nemacke, slabo tamo rade ovi sto dovoze, daleko je, imam lika koji radi nemacku ali nece da ide cak tamo i plus mora dva auta da potera posto vuce dzipom duplu prikolicu...gledaj nesto u CH tu mogu da ti zavrsim