Corona virus
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Corona virus
Samo neko ko se uospte nije informisao moze da kaze da je zdrava hrana skupa i da mnogi nemaju uslova za to .
Ja se klonim tih sto kijaju i kaslju. Ja ne kijam i kasljem i kazu da opet moram masku da nosim ? Nema poente ..
To sto ti je zdrava hrana ruzna i zdrav zivot dosadan to je opet tvoj problem i nisam ti ja kriv ili virus.
Ja se klonim tih sto kijaju i kaslju. Ja ne kijam i kasljem i kazu da opet moram masku da nosim ? Nema poente ..
To sto ti je zdrava hrana ruzna i zdrav zivot dosadan to je opet tvoj problem i nisam ti ja kriv ili virus.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da slušamo dr. Jovanu, možda bi i mi bili informisani
na sreću nismo, ali bi bilo lepo da nam na primeru pokažeš koliko je novca potrebno jednoj 4-članoj porodici u centru Beograda ili Novog Sada (bez ikakve familije ili prijatelja na selu) da se hrani zdravo.
na sreću nismo, ali bi bilo lepo da nam na primeru pokažeš koliko je novca potrebno jednoj 4-članoj porodici u centru Beograda ili Novog Sada (bez ikakve familije ili prijatelja na selu) da se hrani zdravo. There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Halfu je pomogla zdrava ishrana, od kada je prestao da jede u KFC presao je sa Kie, Nisana i Leksusa na VW!

- half man
Hahahhahh Gaginho objasni im kako da se izbegne covid
Za pocetak,tesko je ziveti u gradu i biti zdrav. Ja sam isto u gradu,ali radim na tome da sto pre pobegnem iz njega ... Nema corone u prirodi i po selima .
Za pocetak,tesko je ziveti u gradu i biti zdrav. Ja sam isto u gradu,ali radim na tome da sto pre pobegnem iz njega ... Nema corone u prirodi i po selima .
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ovo je skrivena kamera 
There are 10 kinds of people in the world:
- half man
Jeeeesteee,lozim vas svo vreme ,sta ste se isprimali
Nosim masku i primicu vakcinu !
Nosim masku i primicu vakcinu !
Sin i žena, negativni. Dobro je
Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk
Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk
Najsmesnije kad neko kaze zdrava ishrana i sve ce biti ok a ne znaju da nasi organi funkcionisu nezavisno od nas i od toga sta unosimo,pa ima ljudi koji jedu sve zivo i koji su nenormalno pili i ziveli su dugo,dok ima ljudi koji su se zdravo hranili i nisu ni 50 godina doziveli a i stomak sve svari. Imao sam kolegu taj je jeo samo vegetirajansku hranu cak ni sladoled nije hteo da jede i imali fudbalsku utakmicu i neko ga malo gurnuo i on polomio kljucnu kost bio sav bled nije ni imao snage u sebi. Ja od zdrave hrane samo jedem dva puta nedeljno ovsene pahuljice sa jogurtom,suvim sljivama i grodzjem i jedem cesto uz pljeskavicu dosta luka eto to je zdrava hrana pljeskavica,cevapi,karadjorjeva
Dnevna doza prosečnog srbende.
member napisao: 16 Nov 2020, 11:06 Malo mi dosadno pa "zovem" na pivo ove drugare što pričaju da korona ne postoji. I niko od njih neće da dodje da se izdivanimo![]()
https://journals.sagepub.com/doi/full/1 ... 1620974755
Studija u Italiji na osnovu specificnih antitela iznosi zanimljivu tezu da je Korona kruzila u Italiji jos od septembra 2019 godine, dakle puuuno pre prvog potvrdjenog slucaja, cak i u Kini.
Ovo daje za pravo i jednoj tezi koja je meni zanimljiva, da smo mi prvi talas imalo ovde pocetkom februara, za koji se i ne zna.
Studija u Italiji na osnovu specificnih antitela iznosi zanimljivu tezu da je Korona kruzila u Italiji jos od septembra 2019 godine, dakle puuuno pre prvog potvrdjenog slucaja, cak i u Kini.
Ovo daje za pravo i jednoj tezi koja je meni zanimljiva, da smo mi prvi talas imalo ovde pocetkom februara, za koji se i ne zna.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Kolegi i njegovoj ženi danas potrđen covid. Još 4 oro kolega u drugom objektu. Supruga otišla na trudničko, zajebi.
Videću narednih dana da li mi je prešlo od kolege.Izgubio je i ukus.
Videću narednih dana da li mi je prešlo od kolege.Izgubio je i ukus.
Pametno, i moja je otisla na bolovanje cim smo saznali. Mnogo komplikacija u trudnoci moze da izazove Covid, plus sto moze da ima problema sa prijemom u domove zdravlja za preglede u slucaju da je Covid pozitivna.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sve ... 30848.aspx
Svedski model "na aparatima", sta reci, nego *ebiga. Problem je sto su sa utopijom ispalili celu Evropu, koja umesto se bori sa epidemijom, mastala je o kolektivnom imunitetu, i sa paznjom pratil razvoj obecavajuce strategije - ne radimo nista....
Svedski model "na aparatima", sta reci, nego *ebiga. Problem je sto su sa utopijom ispalili celu Evropu, koja umesto se bori sa epidemijom, mastala je o kolektivnom imunitetu, i sa paznjom pratil razvoj obecavajuce strategije - ne radimo nista....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
A sta bi ti drugo? Kineski model? Nismo mi Azijati... Niti zivimo u diktaturama - neki