Na Lada Rivi ima sve 4 različite gume, DOT od 1983. do 2000. Bitno mu je da je šara super

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Umesto tih Nokian komšija vulkanizer mi montirao neke njegove koje je neko ostavio, Michelin Alpin 2010 godište, sa šarom oko 5mm. Ne čuju se uopšte i dobro drže, mada se okom vidi da su starije. Nazad će zimus da posluže na jednom malom vrndeljuSaša napisao: 11 Nov 2020, 13:26 Pet godina/sezona je po meni plafon za svaku gumu, bez obzira koliko je vožena jer guma jednostavno stari.
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Ja ih imam od prosle sezone, pre 3 dana namontirao, odmah spicio 600km, bukvalno nikakve buke. Ja im zamerki nemam ni sneznim uslovima.Rade napisao:Ja sam rizikovao i za ženin auto kupio Lassu za sad su ok. Nisu bučne za ostalo kad zazimi za grad će biti ok.
Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
»Esa Tekar« proizvodi »Gudjer«* za švajcarsko-nemačko-austrijsku uniju potrošača i prodavaca. Srazmerno su jeftine, i mislim da nisu trajne (lična pretpostavka, nema ih kod nas u prodaji), ali su bezbedne. Kao nove bi morale da budu vrlo dobre.Moma napisao: 11 Nov 2020, 19:53Napred imam neke skoro nove zimske ESA (pa još nešto piše) 2019, i rekao bi da su gore po držanju od Mišelinki 2010
Ozbiljne godine, a možda je delom i do toga što je reč o nordijskom tipu zimskih guma.mitar1982 napisao: 11 Nov 2020, 18:19Ja sam prošle godine kupio auto, i na njemu su bile Michelin X-Ice 2013 napred i 2010 pozadi.