VW Golf VII
Re: VW Golf VII
Ovo je akcijska cena za Passata...stara cena (oko 7000 veca) precrtana i pise ova.
Iskreno nisam imao pojma koliko taj auto uopste kosta ali znam da je CC sa slicnom opremom kao moj bio nesto skuplji od mog kad sam kupovao.
Iskreno nisam imao pojma koliko taj auto uopste kosta ali znam da je CC sa slicnom opremom kao moj bio nesto skuplji od mog kad sam kupovao.
To možda u CH
Nije proverena informacija, neko mi reče da tamo Touareg košta više od Cayenne.

Nije proverena informacija, neko mi reče da tamo Touareg košta više od Cayenne.
Sad bas gledam...nije skuplji ali nije ni mnogo jeftiniji u startu...svega 10%
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Drugar juče išao da vidi G7, kaže da sadašnji 1.2TSI ima 16 ventila(i slabiji 85ks i jači 105), turbinu iza motora(između motora i kabine, a kod mene je ispred motora). Takođe umesto lanca ima zupčasti kaiš. U prevodu, promenili su mu celu glavu.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sve te promene zvuče dobro.
VW Golf 7 na akciji od 14.500 €
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=661772
Novi Golf u prodaji je od novembra 2012. i u Srbiji, a Volkswagen je kupcima ponudio i dva akcijska modela. Benzinac 1.2 TSI sa 85 ks može se kupiti za 14.500 evra, dok dizelaš sa 1.6 litarskim TDI motorom sa 105 ks košta od 18.000 evra.
Ove cene odnose se na kupovinu preko Porsche Mobility-ja, a popust u odnosu na regularnu cenu važi i u suprotnom, samo što u tom slučaju benzinac košta 15.500, a dizel verzija 19.000 evra.
VW Golf sa 1.2 litarskim TSI motorom opremljen je osnovnim paketom Trendline koji uključuje sigurnosne sisteme ESP, sa ABS i ASR (sistem kontrole proklizavanja pogonskih točkova), vazdušne jastuke za vozača i suvozača i vazdušne zavese, i električnu parkirnu kočnicu (sa Auto Hold funkcijom).
Osim toga paket sadrži i sedište vozača podesivo po visini, daljinsko otključavanje, elektropodizače prozora napred i pozadi i elektropodesive spoljne retrovizore sa grejačem.
U Trendline opremu, pored ostalog, spada i stop/start sistem, automatski klima uređaj, kožni volan i ručica menjača, svetla za maglu napred i pozadi i statičko i dinamičko osvetljenje skretanja. Golf koji je na akciji opremljen je i multimedijalnim uređajem sa 5 inčnim ekranom osetljivim na dodir, CD/MP3 plejerom, čitačem SD kartice, AUX-IN priključkom i 8 zvučnika.
Isti paket opreme očekuje i kupce koji se odluče za 1.6 litarski TDI model.
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=661772
Novi Golf u prodaji je od novembra 2012. i u Srbiji, a Volkswagen je kupcima ponudio i dva akcijska modela. Benzinac 1.2 TSI sa 85 ks može se kupiti za 14.500 evra, dok dizelaš sa 1.6 litarskim TDI motorom sa 105 ks košta od 18.000 evra.
Ove cene odnose se na kupovinu preko Porsche Mobility-ja, a popust u odnosu na regularnu cenu važi i u suprotnom, samo što u tom slučaju benzinac košta 15.500, a dizel verzija 19.000 evra.
VW Golf sa 1.2 litarskim TSI motorom opremljen je osnovnim paketom Trendline koji uključuje sigurnosne sisteme ESP, sa ABS i ASR (sistem kontrole proklizavanja pogonskih točkova), vazdušne jastuke za vozača i suvozača i vazdušne zavese, i električnu parkirnu kočnicu (sa Auto Hold funkcijom).
Osim toga paket sadrži i sedište vozača podesivo po visini, daljinsko otključavanje, elektropodizače prozora napred i pozadi i elektropodesive spoljne retrovizore sa grejačem.
U Trendline opremu, pored ostalog, spada i stop/start sistem, automatski klima uređaj, kožni volan i ručica menjača, svetla za maglu napred i pozadi i statičko i dinamičko osvetljenje skretanja. Golf koji je na akciji opremljen je i multimedijalnim uređajem sa 5 inčnim ekranom osetljivim na dodir, CD/MP3 plejerom, čitačem SD kartice, AUX-IN priključkom i 8 zvučnika.
Isti paket opreme očekuje i kupce koji se odluče za 1.6 litarski TDI model.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Bas su se otvorili, oprema full, tj. u nekim brendovima je to full.
Dobra cena, jos da se nudi 1.2 105kS za malcice vise odlicna kupovina.
Dobra cena, jos da se nudi 1.2 105kS za malcice vise odlicna kupovina.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovo je najnormalnija oprema, koju po mom misljenju treba da poseduje svaki auto (osim multimedijalnog ekrana).
Ali za Golf ovo je korak napred..
Brzine idu u H-a !!!

Testira se

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Promene su u skladu sa najavljenim u MQB platformi.Uroš S. napisao:Drugar juče išao da vidi G7, kaže da sadašnji 1.2TSI ima 16 ventila(i slabiji 85ks i jači 105), turbinu iza motora(između motora i kabine, a kod mene je ispred motora). Takođe umesto lanca ima zupčasti kaiš. U prevodu, promenili su mu celu glavu.
Usuđujem se da kažem da je za benzinca korektna cena, mada bi bolje bilo da je 105KS verzija, ali ipak bilo bi previše od VW-a. Dizel mi deluje da je cena ipak jaka.Geza napisao: Novi Golf u prodaji je od novembra 2012. i u Srbiji, a Volkswagen je kupcima ponudio i dva akcijska modela. Benzinac 1.2 TSI sa 85 ks može se kupiti za 14.500 evra, dok dizelaš sa 1.6 litarskim TDI motorom sa 105 ks košta od 18.000 evra.

Ovo sa popustom Porsche Mobility mi nekako deluje kao šarena laža.
Širim haos!
Day Walker napisao:Ovo je najnormalnija oprema, koju po mom misljenju treba da poseduje svaki auto (osim multimedijalnog ekrana).

vecim delom se slazem...
i novi klio koji je klasa ispod ima mm ekran...
A da li ima 4 podizača?
Od opreme koja je u petici bila doplata a sada je standard su kožni volan, naslon za ruke, esp, automatska klima, indikator probušene gume, elektropodizači stakla pozadi, cd sd mp3 ali zato se patosnice doplaćuju 110 eur.
Od opreme koja je u petici bila doplata a sada je standard su kožni volan, naslon za ruke, esp, automatska klima, indikator probušene gume, elektropodizači stakla pozadi, cd sd mp3 ali zato se patosnice doplaćuju 110 eur.