Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Bice ozbiljan rpg. Nista cudno, jer svakako taj cyberpunk element sa Deus EX.A170T napisao:O cemu je rec sa tim Cyberpunk-om? Ocekuje se da kao da ce biti najbolja igra svih vremena... Iz nekih trailera mene podseca na Deus Ex igre.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
PS4 Pro ima remote play, moji ga koriste u kućnoj mreži kad igraju na konzoli sa iPad-a bez ometanja ostalih ukućana, nakači dualshock i igra Fortnite sa Sony-a recimo, samo mu prikazuje sve na iPad-u i preko povezanog kontrolera igra.grujicd napisao: 20 Nov 2020, 07:57 Nadam se da ćeš jednog dana doći u moju poziciju, sa dvoje školske dece i kućom punom elektronike, a opet da i dalje imaju oko čega da se svađaju. Potvrdiće ti skoro svaki roditelj. U tom kontekstu, “ekskluziva” je loša reč, sem ako kupim 2 plejstejšna
Najviše su na ceni igre koje piče sa drugarima, koje po definiciji rade na svim platformama, praktično i ne igraju singl plejer igre. Drugačiji su parametri nego da biram kozolu za sebe.
Inače, od kako je krenulo sranje sa koronom, mislim da igre baš imaju pozitivan socijalni aspekt. Stalno nešto igraju sa drugarima.