Peugeot 208
Re: Peugeot 208
znaci nista od povecanja snage u najjacim verzijama te klase...bas sam se ponadao da ce se vreme 0-100 spustiti na nekih 6,5s, s obzirom da klasa vise vec ide za 6s pa i manje...
steta...
steta...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
dzole - koliko se secam to je hrom lajsna na kojo pise Peugeot...
Kolko je je*itacan ovaj GTI
Alu felne su savrsene. Napokon i Pug da pocne da pravi lepe i velike felne...
Samo mu treba jaci motor

Samo mu treba jaci motor

Da nema lavića, pomislio bi da se radi o ranim radovima Kineske automobilske industrije.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Auu perfiko
Sahrani im sve hvalospeve u jednoj recenici :smesko:
Verujem da uzivo deluje mnogo lepse i bolje nego na fotkama ali videcemo .
Sahrani im sve hvalospeve u jednoj recenici :smesko:
Verujem da uzivo deluje mnogo lepse i bolje nego na fotkama ali videcemo .
Ubeđen sam da uživo izgleda bolje, i to samo zato što gore ne može (ili ja nisam dovoljno maštovit).
Dobro, Gti je bože pomozi, ali običan
Dobro, Gti je bože pomozi, ali običan

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Silueta mu je savršena, samo da je oblik prednjih i zadnjih svetala malo drugačiji.
Ovako bi po meni lepše izgledao:

Ovako bi po meni lepše izgledao:

E, Slobo, taman toliko mojoj babi fali da mi bude deda. 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
:lol:
Moraju nekim detaljem skrenuti tamo gde drugi nisu bili, makar i naružili krajnji rezultat. Samo da su svetla drugačija, bio bi skladniji, ali bi ličnio i na xy drugih modela.
Moraju nekim detaljem skrenuti tamo gde drugi nisu bili, makar i naružili krajnji rezultat. Samo da su svetla drugačija, bio bi skladniji, ali bi ličnio i na xy drugih modela.
Peugeot 208 R2. Reli verzija sa motorom od 185 ks, težinom karoserije od 1.050 Kg i cenom od 30 do 35.000 eur.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najava za 208 GTi.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Vrhunski
Posle dve generacije vracaju se 205ici GTI...

Posle dve generacije vracaju se 205ici GTI...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Lep i skladan auto u osnovi, ali sa gomilom bespotrebnih detalja i dizajnerskih komplikacija..na ivici kica. Zadnji farovi su bespotrebno kopiranje Renault/Nissan svetlosne grupe.