Neo napisao: 03 Dec 2020, 17:50
Da se prijavim i ja da sam bio zaražen, lagani simptomi, izgubio cula mirisa i ukusa, ostalo nisam ni osetio. 5-6 dana je sve trajalo.
Tako je i jedna koleginica sa posla, otišla u covid amb. i uradili joj rendgen. Upala pluća u prolasku, za svaki slučaj kutija antiobiotika. Nije ni znala da ima problem s plućima.
Podmukao virus.
Neo napisao: 03 Dec 2020, 17:50
Da se prijavim i ja da sam bio zaražen, lagani simptomi, izgubio cula mirisa i ukusa, ostalo nisam ni osetio. 5-6 dana je sve trajalo.
Tako je i jedna koleginica sa posla, otišla u covid amb. i uradili joj rendgen. Upala pluća u prolasku, za svaki slučaj kutija antiobiotika. Nije ni znala da ima problem s plućima.
Podmukao virus.
Pluca i na 50 posto kapaciteta nema sanse da provalis da se bilo sta desava. Ludacki organ, kompenzuje dokle god moze. Zato je upala pluca zeznuta stvar.
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Iskren da budem morao sam da progulgam jer nisam viđao tu oznaku u krvnim slikama koje gledam te nisam se iz prve setio
To znači provenat nezrelih granulocita (vrsta leukocita, imunih ćelija) i povišen broj je nespecifični znak infekcije, a između ostalog mogu biti povišeni i u - trudnoči.