Mene su zadnji put zaustavili/pretresali pre 10+ godina al zato kad sam bio klinac bilo je mnogo cesce. Nema nekih pravila zacrtanih u kamenu al cesce ce zaustaviti kad je vise muskih osoba u kolima, zavisi i koje je doba dana i koji kraj grada. Sad bi se malo i bunio da krene da me pretresa bez razloga, ne znam gde bi me to odvelo al eto uticaja livepd i bojana savica
Da, to su mi i oni iz interventne rekli da procenjuju odokativno koga će zaustaviti i kakav auto vozi neko sumnjivo lice. Jednom prilikom sam rekao onako kroz zajebanciju:"Ako sutra neki čoban proda stado ovaca i kupi polovni Audi A8, on automatski više nije jadni seljak nego postaje sumnjivo lice". ?!
To samo ovde kod nas ima.
U Bg je bilo najgore pre one tragedije, tada su se baš osilili, pogotovo su nas klince zaustavljali i trkeljisali.
Kada se to desilo bilo je neko vreme pauza pa su ponovo počeli, samo što je primetna razlika bila da su bili dosta ljubazniji i kulturniji, za razliku od pre kada su se često izdrkavali.
Mene nikad interventna nikad nije drkala u NS, a bas sam zbog prirode kafanskog posla vise vremena vozio nocu. Ja sam svoj bonus iskoriscavao sa mojim prijateljima saobracajcima.
Ja sam u Puntu u stalno u stealth modu, niko me ne zaustavlja (niti zarezuje u saobraćaju 2% ). Na granicama kada je familija sa mnom u autu imam utisak da bih mogao prošvercovati svaki put 100 kila heroina koliko smo neinteresantni. Grci samo mahnu da prođem, nemam najčešće ni pečat u pasošu da sam bio.
Duke, trenutno vozim samo moj prastari A6 C5.
Ovo je tačno šta piše Saša, da sam neki diler, vozio bih neki Fiat Punto 2002godište
Naravno da je sve smejurija. Kaobajagi neka borba protiv kriminala, a u stvarnosti krimosi i murija žderu jagnjetinu kod Duće.