Nisam bio siguran ocu li ovdje ili u topic o kaznama al aj:
Ovo je za parking kaznu iz Novog Sada. Ta dugovanja je otkupila agencija koju zastupa advokat a advokat je lokalni iz CG i izgleda da preko javnog izvrsitelja moze da blokira racun, plijeni stvari itd bez sudske presude, drug je prijatelj sa nekim iz te kancelarije i ovaj objasni po kojem zakonu trta vrta. I sad svi van Srbije koji nijesu placali mogu da najebu.
Ovo nije moja kazna, mada i ja imam 2 koje su mi ranije stizale od te agencije, ja uredno placam al desilo mi se jednom da sam bukvalno zaboravio da posaljem poruku novu i kad sam vidio bilo kasno, a drugi put ne poslah je i na putu do kola dobih cestitku a proslo je bilo tipa 5 min tacno se sjecam... I sad neko ko je redjao ove kazne godinama, stigne mu da plati hiljade i hiljade eura hahaha. Veli drug mozes da pises prigovor ali oni svejedno u medjuvremenu blokiraju/uzmu pare, ne ceka se to.
Zna li ko sto pametno rec na ovu temu jer i mene sad malo strah za te 2 potencijalne kazne, pogotovo jer auto nije na moje ime bilo jedno.