Registracija vozila
Re: Registracija vozila
U KG konkurencija dovela do resetovanja tehnickih pregleda- pojavila se firma sa besplatnim tehnickim pregledom, ako treba i besplatan prevoz do tehnickog 

- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Ali najmanje muljanja trenutno u DSF-u... sve mora da bude po ps-u...
Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Jos kad bi mogao da se registruje u kg auto na bg table, pa da ne moram ici za bg da registrujem bilo bi top. 
Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Kako moze besplatan tehnicki kad je drzava jos u Septembru prosle godine donela propis o minimalnoj i maksimalnoj ceni tehnickih pregleda od 3000-6000?dpkg napisao:U KG konkurencija dovela do resetovanja tehnickih pregleda- pojavila se firma sa besplatnim tehnickim pregledom, ako treba i besplatan prevoz do tehnickog
Kako su mogli da zaobidju ovo na legalan nacin?
To je po meni nemoguce a i drugi ce reagovati na to jer je zabranjeno pa vise taj tehnicki to nece moci da radi, nazalost jer i ja podrzavam da teh bude sto jeftiniji a ako je i free jos bolje ionako pogledaju nepunih 10 min na brzaka, ostalih 20+ minuta smo sedeli i caskali nas trojica a na kraju shvatili da imamo iste zajednicke prijatelje itd.
Ziva istina, necu reci koji teh. je u pitanju ali verujem da je na svakom isto 10 min rade 20 min lade 00.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Koji je u Bg sada najjeftiniji? Samo tehnički, ne ceo paket sa registracijom.
^
Ovo i mene zanima.
Znam da je pre bila priča da je Lasta imala neki najjeftiniji tehnički, ne znam da li je i dalje tako.
Ovo i mene zanima.
Znam da je pre bila priča da je Lasta imala neki najjeftiniji tehnički, ne znam da li je i dalje tako.
Trebalo bi da može, jer korona.sebekkg napisao:Jos kad bi mogao da se registruje u kg auto na bg table, pa da ne moram ici za bg da registrujem bilo bi top.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Može tj. moglo je krajem septembra, moja sestra registrovala u Kruševcu, auto sa NI tablicama. Verovatno i dalje može...
Jedno malo bezveze pitanje, jel kad se mere izduvni gasovi na teh. pregledu, auto se turira do crvenog? 

Ne, barem nije bilo na dosadašnjim merenjima na mojim autima zadnjih 30tak godina.
Epa mojeg Pola su isturirali do crvenog vise puta cak i kad ga je provozao, tj okrenuo krug.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bilo price o tome, po pravilniku da, zakucaju ga u blokadu...
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
"Inače, merenje dimnosti se obavlja tako što se uzima prosek najmanje tri merenja, pri čemu se motor svaki put dovede do najvišeg dozvoljenog broja obrtaja".
Znaci turiranje,tj izivljavanje.
Znaci turiranje,tj izivljavanje.
Ne vredi, mora da se uzme novi auto i da se vozi 2 godine do prvog tehničkog.