Mobilne telekomunikacije
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Re: Mobilne telekomunikacije
Je l' neko probao ovo na Samsungu?
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Ja imam na mom N20U, super je.
Možeš da se igraš baš puno, podešavanja stvarno ima koliko hoćeš.
Lako se instalira i koristi.
Možeš da se igraš baš puno, podešavanja stvarno ima koliko hoćeš.
Lako se instalira i koristi.
Izgleda odlično. Najzad razlog za preći na Samsung, još da ubace Snapdragon global
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Zaboravi na SD.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Siguran sam da se vec pisalo, ali je tema preobilna, pa cu zamoliti da se ponovi. Hocu da kupim ocu novi telefon, pa bi mi trebala preporuka, jer uopste nisam u materiji. Do sada je koristio neki prastari Samsung i najnezahtevniji je korisnik (pozivi, poruke, Viber...), ali bi trebalo nesto sto bi prelaz ucinilo bezbolnim. Sta da mu kupim a da je cenovno prihvatljivo? Nemam budzet, ali ne bih davao vise od 150€ ako ne moram.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Neki XiaoMi
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Čist Android, bez nepotrebnih aplikacija.
https://www.mobilnisvet.com/mobilni/796 ... to-E7-Plus
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja sam u identičnoj situaciji, i uzeću danas Samsung A20e. U Gigatronu je uz dodatni popust ako se plaća Visom 17100 din. Obzirom da mu je i prošli bio Samsung, neki S3 čini mi se, mislim da je ovo najbezbolnija zamena.DukeNS napisao:Hocu da kupim ocu novi telefon
Pojma nemam šta je tu pametno uzeti. Možda nešto sa jačom baterijom (deluje mi loše kombinacija 3000 mAh i 14 nm CPU).
Dobio sam relativno skoro A21s, 5000 mAh i 8 nm neki Exynos, baterija traje tipa nedelju dana. Ali je krš telefon
ekran, kamere, brzina...
Kapiram da neki Žaomi ima bolje performanse, ali Samsung interfejs je majka mara za MIUI.
Dobio sam relativno skoro A21s, 5000 mAh i 8 nm neki Exynos, baterija traje tipa nedelju dana. Ali je krš telefon

Kapiram da neki Žaomi ima bolje performanse, ali Samsung interfejs je majka mara za MIUI.
Meni je jasno da mogu da uzmem nešto bolje za tu lovu, ali biće posle ''Lakše mi je bilo na Samsungu, ovde ne znam da se snađem''. 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Mislim da je ovde bitno da tač kršteno radi. Ne mora biti šampion brzine, već samo korektan. Pre par godina sam za firmu uzeo neki Alcatel za 1 din. koji je trebao da služi samo za pozive i pokajao sam se. Ono je bilo baš otužno...
Geza napisao: 14 Dec 2020, 01:12 Čist Android, bez nepotrebnih aplikacija.
https://www.kupujemprodajem.com/mobilni ... /106641097
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovo je ključno ja bih rekao. E sad kako rade ti jeftini Samsung modeli pojma nemam, izbegao bih ove najjeftinije jer oni sigurno ne rade dobroMarkoni napisao:Ja sam u identičnoj situaciji, i uzeću danas Samsung A20e. U Gigatronu je uz dodatni popust ako se plaća Visom 17100 din. Obzirom da mu je i prošli bio Samsung, neki S3 čini mi se, mislim da je ovo najbezbolnija zamena.DukeNS napisao:Hocu da kupim ocu novi telefon
Stock android nema ni galeriju koliko se sećam? Previše je to klot
Kad sam kupio ćaletu Xiaomi posle 2 Samsunga, to je bilo nezaboravno iskustvo. Prva faza: "Koji kurac si mi ovo kupio, kupi mi normalan telefon".
Kad se malo oladio,druga faza je bila zivkanje svaki dan sa pitanjima: "Kako da namestim ovo, kako da nadjem ono."
Zadnja faza je: "Extra je telefon, nedam ga ni za šta, ne treba mi bolji".
Kad se malo oladio,druga faza je bila zivkanje svaki dan sa pitanjima: "Kako da namestim ovo, kako da nadjem ono."
Zadnja faza je: "Extra je telefon, nedam ga ni za šta, ne treba mi bolji".
Ma se je to isti k, podrazumeva se valjda da im neće dati telefon u kutiji već prethodno podešen i sa instaliram aplikacijama.
Mislim da moji matorci nikad u settings nisu ušli, svakako koriste mozda 10 aplikacija
Mislim da moji matorci nikad u settings nisu ušli, svakako koriste mozda 10 aplikacija