Novi Sad
Re: Novi Sad
Ne bih znao, postavili su table u pola 7.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Vidim u grupi Patrole pisu da se snima danas neki film tu.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Neverovali ili da. Prešao sam put bez zaustavljanja od Petrovaradina (u NS kej, Bulevar Cara Lazara, Bulevar Patrijarha Pavla) do Futoga na zelenom talasu. Jedino što je bilo između pola 7 i 7. 

Jesi vozio 50 ili vise? Ja kada se uvece/nocu vracam iz Kaca za grad, uhvatim skroz od prvog semafora kod hladnjace, preko Partizanske do Bulevara oslobođenja i skroz do stadiona zeleni talas, ali moram voziti bar 65 70 da bih to uspeo. 

Možda je neki prosek bio 50, ali na bulevarima je bilo preko 60.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Može tema za filozofiranje.
Da li je bolji taj sistem ili ovaj Švabski, da se semafori pale na senzore kad neko stane? Ja sam više navikao na taj "naš" sistem. Ovde jednostavno većina semafora mooooora da te uhvati crveno da ga jebeš.
Da li je bolji taj sistem ili ovaj Švabski, da se semafori pale na senzore kad neko stane? Ja sam više navikao na taj "naš" sistem. Ovde jednostavno većina semafora mooooora da te uhvati crveno da ga jebeš.
Probaj kad nema nikog da blicnes par puta prema semaforu.
Gesendet von meinem Blaumi Note 5 mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blaumi Note 5 mit Tapatalk
Ima i kod nas senzora. I onda ako ne stanes tacno na njega, on se ne aktivira po 5 minuta, napravi se kolona od 200 m, a za to vreme u drugoj traci, koja je sad prazna i blokirana zbog kolone od 200m, se pali zeleno na svakih pola minuta. I tako dok nw krenu ljudi ma crveno, cim krenu, vrlo brzo se pali zeleno.Gaginh0 napisao:Može tema za filozofiranje.
Naravno, nisu sve raskrsnice takve, ali mogu da naprave poprilican haos
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Parking na B Evrope završili tj ostalo još ono parče od Vesečinovića do Kornelija.
Jesu sjeb dosta trave ači ajd, sada se bar ne mučim sa parkingom.
Još da uvedu da bude sve zona od Rumenačke do B Evrope i to je to.
Jesu sjeb dosta trave ači ajd, sada se bar ne mučim sa parkingom.
Još da uvedu da bude sve zona od Rumenačke do B Evrope i to je to.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Uh, bas su sjebali predjasnje stanje. Vlast kao da osluskuje komentare o retkim stvarima koje izgledaju krsteno i onda se po tome posere. Vladavina ovih ce nam razjebati i ovo malo grada sto nam je ostalo...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Po meri gradjana prave.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Tu je moralo nešto da se uradi sa parkingom a trava jbg, služila kerovima za nuždu ionako
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
mogli su napraviti garazu na cosku bb i bulevara, i tako dobiti jedno 10x veci kapacitet vozila nego ovom smejurijom sto su uradili. tri trake u jednom smeru pa jos parking. taj bulevar je bas bio ok sa zelenilom sada je bezveze. zanima me samo ko ce da parkira od bb do futoskog puta? nigde zivog coveka 500m u krug, meka za lopove i skidace felni/ratkapni/poklopaaca.