Mislim da je to lek koji se daje pacijentima za jacanje imuniteta posle hemoterapija, i zato bih rekao da je najjaci. Nemoj da te zacudi promena u boji mokrace ukoliko to krenes da pijes.Darko napisao:Mnogi preporucuju ovo kao mix svih mogucih vitamina i minerala u jednoj kesici.Martin napisao: 22 Dec 2020, 18:46 Bićeš ok.![]()
Znaćeš do nedelje najkasnije. Za svaki slučaj, uzmi neku hemiju za jačanje imuniteta, ako ipak zakačiš da ti bude lakše.
https://www.apotekasrbotrade.rs/srpski/ ... le-30-doza
Proizvodi se u kelnu. Mozda je [mention]ikac2000[/mention] cuo za to
Potpuno se slažem sa napisanim. Ja sam takodje imao Coronu, recimo sa nekim srednjim simptomima, uzimao samo na preporuku doktora vitamine, ne znam vise ni koje i Paracetamol. Hvala bogu sve se završilo kako treba.cozmo napisao:Nemojte nista na piti na svoju ruku bez konsultacija sa lekarom, uradjene kompletne krvne slike i stanja jetre.
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Za bilo kakvu konsultaciju mora se ici u dom zdravlja i cekati par sati sto nosi sa sobom svoju problematiku.cozmo napisao: 23 Dec 2020, 12:06 Nemojte nista na piti na svoju ruku bez konsultacija sa lekarom, uradjene kompletne krvne slike i stanja jetre.
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk