Dobro veče
Re: Dobro veče
To da li su mu dostupne odmah pare, zavisi samo i isključivo od naloga do naloga. Nekima su dostupne odmah nakon što legnu na pp račun, drugima nakon 20ak dana.
Pp u 90% slučajeva stane na stranu kupca kod sporova, tako da si tu osiguran.
Pp u 90% slučajeva stane na stranu kupca kod sporova, tako da si tu osiguran.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Hvala svima.
U sustini sada me samo brine da li su felne onakve kakve kaze da su u oglasu.
Ali taj rizik moram da preuzmem.
U sustini sada me samo brine da li su felne onakve kakve kaze da su u oglasu.
Ali taj rizik moram da preuzmem.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kad sam prodavao neke satove preko pp prošle godine mogao sam odmah da svučem pare sa pp na karticu čim su se videle na balansu. Bilo je tri transakcije, od 100 do 500e, svaki put isto.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel tih felni nema kod nas ili blize?
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
-
- Banned
Nema. 

ljubitelj napisao:Invoice se zove na našem Račun. Izdaje se nakon plaćanja tj po obavljanju kupovine.
Ono što se izdaje pre plaćanja je Proforma Invoice, ili na našem Predračun.
Sve isto kao kod nas kada se kupuje.
To izdaju samo pravna lica, fizičko lice naravno da nije registrovano za biznis što je preduslov za knjigovodstvo-račun- predračun-otpremnica itd. dokumentaciju.

Možda u poruci deluje da sam šaran i da ne znam šta je invoice ali sve ok, neka si mi objasnio kako to funkcioniše

Da nije ko dosao u Srbiju u zadnjih par dana? Dajem dokumenta moja i saputnikova nocas i pcr testove, skenirao dokumenta, vratio sve bez moju licnu i pcr i reko da sacekam. Vratio se za min, dao to dvoje i srecan put.
Cudno mi bi ovo, da li skeniraju odredjene radi xyz, provjeravaju nakdadno ili sta, ne pitah jer se zbunih tad malo
Cudno mi bi ovo, da li skeniraju odredjene radi xyz, provjeravaju nakdadno ili sta, ne pitah jer se zbunih tad malo
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
OjhaOgi napisao: 21 Dec 2020, 20:19 Aha, znaci balans je samo kada hocu da povucem na karticu a obrnuto ne pise nista... ako dobro razumem.
Je l ima neko iz Prijepolja ovde ?

Reci?
Pa evo ponovo čitam poruku i delovalo je da zaista nije poznato šta je račun s obzirom na redosled radnji koji si opisao da Nemac traži prvo pare pa izdavanje računa a tebe to iritiralo.ChobbyNS napisao: 22 Dec 2020, 20:10ljubitelj napisao:Invoice se zove na našem Račun. Izdaje se nakon plaćanja tj po obavljanju kupovine.
Ono što se izdaje pre plaćanja je Proforma Invoice, ili na našem Predračun.
Sve isto kao kod nas kada se kupuje.
To izdaju samo pravna lica, fizičko lice naravno da nije registrovano za biznis što je preduslov za knjigovodstvo-račun- predračun-otpremnica itd. dokumentaciju.
Možda u poruci deluje da sam šaran i da ne znam šta je invoice ali sve ok, neka si mi objasnio kako to funkcioniše![]()
Nije bila nikakva drugačija namera odgovora osim pojašnjenja procesa, samo suve činjenice.
-
- Banned

Je l ti je poznat Kavedzic prevoz, kaze da ima firmu i Hisar internacional, isto prevoznik, i sta mislis o njima?
Vidim da je Hisar i neki hotel, mozda je vlasnik isti.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Nije mi poznat
Baš sam ti pomogao

Baš sam ti pomogao

-
- Banned
Kako bre nije, pa jesi li ti iz Prijepolja ? Koliki je to grad ?
Ma hteo sam da proverim kakav je lik, doduse donosio je nesto iz Srbije prijatelju iz Nemacke, zvao sam ga, doneo bi mi tockove, 15e po tocku, nije mi problem cene nego da je posten, rade prevoz ljudi i robe, automobila, svasta.

Ma hteo sam da proverim kakav je lik, doduse donosio je nesto iz Srbije prijatelju iz Nemacke, zvao sam ga, doneo bi mi tockove, 15e po tocku, nije mi problem cene nego da je posten, rade prevoz ljudi i robe, automobila, svasta.
-
- Banned
Treba mi odgovor ASAP. Da li je tacno da ako ja nekom placam sa PP, provizija se skida NJEMU koji prima pare?
Koliko ta provizija iznosi u DE i kako da znam da mi je prodavac dao pravu cifru?
Koliko ta provizija iznosi u DE i kako da znam da mi je prodavac dao pravu cifru?
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Besplatno je za tebe ako šalješ u okviru EU.Proveri da li je besplatno ako šalješ iz Srbije.I mislim da je razlika da li šalješ novac nekom ili plaćaš kupovinu
https://gebuehren-rechner.info/
Na ovom linku možeš izračunati troškove
Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk
https://gebuehren-rechner.info/
Na ovom linku možeš izračunati troškove
Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
-
- Banned
Slusaj, za mene pregovara prijatelj iz Frankfurta. Ja placam, takav je dogovor. On kaze da prodavac ocekuje da mu se uplati kupoprodajna cena koja je dogovorena + troskovi PPa koji idu na njegov racun (to ce da doda na cenu) . Meni ovo nema logike ali malo mi je prijatelj tezak covek a i ne mogu da se pravim pametan, ja odavde a on tamo zivi 20 godina.