Dacia Sandero 2013
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dacia Sandero 2013
Svi novi za EU, za nas ne mora.
ESP nema ni auris kod nas.
Re: Одг: Dacia Sandero 2013
Za broj vece felne i bio bi potpun.
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
Ne veće felne već traktorskije gume, dosta je visok, kao i stari.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Videh ga uzivo juce. Parkiran kod nas na parkingu. Oprema je verovatno neka visa, Laureate ili slicno, imao je hromirane detalje unutra. Iskorak ispred u odnosu na stari, barem po izgledu i vidi se da je unutra malo vise kvaliteniji i "luksuzniji".
Inace Stepway Prestige sa 0,9 TCE motorom (to je full oprema) kosta 10.400 evra i to moze biti bas dobar izbor (ima muziku, podizace pozadi, elektropodesive i grejane retrovizore, tempomat, kozni paket, prednji naslon za ruke...
Nije lose.
Inace Stepway Prestige sa 0,9 TCE motorom (to je full oprema) kosta 10.400 evra i to moze biti bas dobar izbor (ima muziku, podizace pozadi, elektropodesive i grejane retrovizore, tempomat, kozni paket, prednji naslon za ruke...
Nije lose.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Vidim da su konacno ubacili i ESP.
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
Dacija u Evropi je otvorila novo poglavlje u auto industriji. Jeftin pristupačan auto, korektan taman da pošteno prođe ateste i standarde u vreme krize, je nešto što drugi nemaju.
Ubrzano VW grupa i Fiat pokušavaju da naprave konkurenciju Daciji. Određena vozila koja proizvode su kvalitetom slična ali ne i cenom, što je neverovatno.
Ono što je Fiat uradio sa brendom Yugo i Zastava je težak promašaj.
VW je sa Skodom promašio temu 100%. Recimo novi Rapid u poređenju sa Loganom je po svemu slično, samo ne po ceni.
Ubrzano VW grupa i Fiat pokušavaju da naprave konkurenciju Daciji. Određena vozila koja proizvode su kvalitetom slična ali ne i cenom, što je neverovatno.
Ono što je Fiat uradio sa brendom Yugo i Zastava je težak promašaj.
VW je sa Skodom promašio temu 100%. Recimo novi Rapid u poređenju sa Loganom je po svemu slično, samo ne po ceni.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Verovali ili ne, na sve strane su počele da niču i po Arapskom poluostrvu. U pitanju su Logani i Dusteri, klot oprema. Svaka njima čast!
Imam nekako utisak da se tu mnogo prostora na tržištu otvorilo za njih raspadom Jugoslavije, i ne samo za njih, za mnoge druge igrače koji su tad bili druga liga. Stavljam prst na čelo koliko smo usrali motku, mada se može reći da su nas gurnuli umesto da nam pruže ruku do tada najveći prijatelji kada smo došli do ivice ponora.
Imam nekako utisak da se tu mnogo prostora na tržištu otvorilo za njih raspadom Jugoslavije, i ne samo za njih, za mnoge druge igrače koji su tad bili druga liga. Stavljam prst na čelo koliko smo usrali motku, mada se može reći da su nas gurnuli umesto da nam pruže ruku do tada najveći prijatelji kada smo došli do ivice ponora.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I bocne vazdusne jastuke, kao i klimu u osnovnom paketu opreme (uz pominjani ESP), sto pre nije bio slucaj.dunx81 napisao:Vidim da su konacno ubacili i ESP.
Lepo...
I svidja mi se sto nisu i oni gurnuli napred diodice.
I svidja mi se sto nisu i oni gurnuli napred diodice.
- Stefy
- Pridružio se: 31 Mar 2013, 21:15
- Garaža: Dacia Sandero II Laureate 1.2 16v
Odlucio sam da pazarim Sandero... u petak sam ga narucio, a trebalo bi da mi stigne negde u aprilu.
E sad videcemo kako je i sta je kada prodju prvi kilometri, ovako uzivo izgleda odlicno, i iznutra i spolja, barem meni.
E sad videcemo kako je i sta je kada prodju prvi kilometri, ovako uzivo izgleda odlicno, i iznutra i spolja, barem meni.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Motorizacija???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;