Jbm li ga, ja se vozio u jednom, HDI hibrid, nas 4orica pola tone i to je tako lepo vuklo da nije realno... Bila je neka napucana oprema i stvarno je delovao utegnuto, tad je imao 150k na satu. Nisam ga vozio pa to ne mogu da komentarišem.
Auto je 2.0 hdi 16 ventila i 120 kw, hibrid 4
Opet sam ga juče testirao na 200 km potrošio 7 litara, auto je udoban, moj auto je u ful opremi ima 4*4,ima sport varijantu, ima samo struju i kombinovano struja-dizel, kožna sedišta!
2012 godište, isti auto samo karavan je uzeo ženin brat i zadovoljan je! Auto košta od 11,5 e do 12,5 hiljada evra.
Kvarovi samo ako nisu original delovi ili ako ga neodržavaš.
Svaka čast, al ovaj koji gledam da kupim kaže uvoznik da je bila otišla pri kupovini u nemačkoj i da je morao da je odradi čim je stiglao u srbiju. Neko pre par stranica reče da turbina da se uradi kako treba košta i po 2500 evra.
Pa dobro, neka fabrička greška. Ne znam koliko je imao kad se to desilo, bio je neki problem na HDI motorima da imaju neko sito kroz koje ulje podmazuje turbinu i onda se sito zapuši i turbina gekne. Ali to se ne bi trebalo desiti na tako maloj kilometraži. Odlazili su i motori na ozbiljnijim proizvođačima na samom početku, desi se.