Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
Mnogo rano ujutro
tu negde oko 4-5 lokalno vreme
Ovaj avion kao da je prosao Perl Harbur
Sve zakrpe koje se vide su od ostecenja oplate

Ovaj avion kao da je prosao Perl Harbur
Sve zakrpe koje se vide su od ostecenja oplate
Izuzev strasnog ostecenja oplate kod zadnjeg karga (mora da se zabio neki sa utovarivacem) karakteristicna je izuvijana oplata aviona koja se moze videti iz korena krila sa leve strane aviona, odnosno ispred zadnjeg karga sa desne strane aviona.
Jat-ovi avioni nemaju ovakve zakrpe ali su barem 5 puta izuvijaniji, i to je jedan od razloga sto ih treba menjati.
Inace, ovu deregliju sam danas imao cast da letim
Jat-ovi avioni nemaju ovakve zakrpe ali su barem 5 puta izuvijaniji, i to je jedan od razloga sto ih treba menjati.
Inace, ovu deregliju sam danas imao cast da letim

400 tka, mladja od Jat-ih jer stariji i ne postoje!
Inace, ovaj karbonac kada bi se uvio, oma bi puko
Inace, ovaj karbonac kada bi se uvio, oma bi puko
Izlazak sunca. U pitanju je manje od 5 minuta od kako se prvi zraci pojave iza horizonta dok se sunce potpuno ne pojavi. Aparat je na gotovs.
U Jevropi ovih dana visok pretisak. Magle su pritisle, a samo 300-400 metara iznad tla je suncano.
U Jevropi ovih dana visok pretisak. Magle su pritisle, a samo 300-400 metara iznad tla je suncano.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Isto kao i karbonski ram na biciklizuzazu napisao: Inace, ovaj karbonac kada bi se uvio, oma bi puko

Ako hoces nekoga da ispalis, preporucis mu karbonski ram.....

Jel ima nesto na A380 da je napravljeno kako treba? 

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Vec sam jednom leteo prekookeanski sa A380. Kako malo-malo objavljuju da nesto na tom avionu ne valja, sledeci put cu dobro razmisliti da li da udjem uopste u taj avion... 

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
to je nov avion, koncepcija velicina, materijali, vremenom ce se usavrsavati, nije sve moglo da se otkloni u pocetnim tj. prototipskim fazama, tek ce exploatacija uciniti da se greske otkriju i u daljoj proizvodnji otklone, taj avion ima da se pravi narednih 30 godina.

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
I ja sam leteo njim prekookanski, sva sreca pa mi je u secanju ostao miran let i Recaro karirana krem sedista koja daju mnogo bolju atmosferu u enterijeru od onih teget varijanti. Ali opet je najbitnije stici u jednom komadu. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
auuu kako je krpljeno onaj 737 ...
a380 je ipak pomerio granice, a to povlaci neke nedostatke...
a380 je ipak pomerio granice, a to povlaci neke nedostatke...