Kupovina automobila - SAVET
Re: Kupovina automobila - SAVET
Ne vidim da je menjan. Mozda pise u servisnoj knjizici?
-
- Pridružio se: 01 Jan 2018, 21:48
Auto tj konkretan primerak motora podleze opozivu tj nalazi se u listi za tehnicku kampanju zbog Egr i egr hladnjaka koji je u velikoj meri karakteristican i za veliki broj i novijih B47 motora. Najgore sto se desavalo je pregrevanje Egr hladnjaka koji je u par navrata dovodio i do pozara. U principu ne bi trebalo da je strasno,ako nije vec menjan , ako bude bilo potrebe zameni se hladnjak.
Ostale detalje nisam gledao
Hvala na pojasnjenju. Shvatio sam to vezano za hladnjak. Vidi se da je nakon toga opet vozen a ne pise da li je promenjeno. Ovo je ispis sa web stranoce, a kada odem da pogledam auto odvrscu ga u ovlsteni, mozda oni imaju detaljnije informacije.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... ti-restajl
Sta mislite o ovoj Astri? Rekao bih da su bolje ove 1.9 od 1.7 ili se varam?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Sta mislite o ovoj Astri? Rekao bih da su bolje ove 1.9 od 1.7 ili se varam?
1.9 fiatov jtd motor, proveren
1.7 isuzu motor pouzdan, mana denso dizne koje retko ko hoće da servisira (mislim da i ne mogu da servisiraju) ako ikad crknu.
U principu što se motora tiče bez nekih izrazitih mana
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
1.7 isuzu motor pouzdan, mana denso dizne koje retko ko hoće da servisira (mislim da i ne mogu da servisiraju) ako ikad crknu.
U principu što se motora tiče bez nekih izrazitih mana
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
ova 2008 bi trebalo da je poljakinja a one se nisu pokazale najbojle, bolje su bile nemice, isto kao i kod astre g
Hvala. Drugarica isla juce da gleda ovu sa oglasa i jedino znam da je nije pazarila. S obzirom da je laik, verovatno se na prvu skontalo sta je problem.
Sve ok, nego prijatelj primetio a ja ne... Da je pre uviza ovaj bmw svaki mesec bio u servisu, bukvalno jednom mesecno. Predpostavljam da je imao neki problem i na kraju ga vlasnik prodao.JohnMcClane napisao: 15 Avg 2020, 03:23Auto tj konkretan primerak motora podleze opozivu tj nalazi se u listi za tehnicku kampanju zbog Egr i egr hladnjaka koji je u velikoj meri karakteristican i za veliki broj i novijih B47 motora. Najgore sto se desavalo je pregrevanje Egr hladnjaka koji je u par navrata dovodio i do pozara. U principu ne bi trebalo da je strasno,ako nije vec menjan , ako bude bilo potrebe zameni se hladnjak.
-
- Pridružio se: 01 Jan 2018, 21:48
Trazi drugi onda. I bolje mozda sa novijim
B47 motorom. Mada i oni imaju problemma sa egrom ali nemaju sa lancem
B47 motorom. Mada i oni imaju problemma sa egrom ali nemaju sa lancem
I moj BMW je cesto bio u servisu, svakako sam auto posle kupovine odvezao u Deltu i stavio i ja svoj zig na proveru automobila. Ne mislim da ako je auto cesto u servisu ima neki problem. Dosta ljudi je bojazljivo ( pa u tu kategoriju i ja spadam ). Sa svojim autom sam presao za ovih mesec dana vise nego sa bilo kojim prosto stvarno je uzivanje voziti ga i posle Audija bio sam dosta skeptican za BMW-a ali eto mozda je tako i bolje zato se sad osecam jos zadovoljnije.BPropeler napisao: 30 Avg 2020, 08:34Sve ok, nego prijatelj primetio a ja ne... Da je pre uviza ovaj bmw svaki mesec bio u servisu, bukvalno jednom mesecno. Predpostavljam da je imao neki problem i na kraju ga vlasnik prodao.JohnMcClane napisao: 15 Avg 2020, 03:23Auto tj konkretan primerak motora podleze opozivu tj nalazi se u listi za tehnicku kampanju zbog Egr i egr hladnjaka koji je u velikoj meri karakteristican i za veliki broj i novijih B47 motora. Najgore sto se desavalo je pregrevanje Egr hladnjaka koji je u par navrata dovodio i do pozara. U principu ne bi trebalo da je strasno,ako nije vec menjan , ako bude bilo potrebe zameni se hladnjak.
Videcemo vremenom kako ce se pokazati ali jedno je sigurno drustvo: Svaki polovnjak je macka u dzaku ni ne servis ne moze da vam garantuje da ce vas auto sluziti dobro, tako da odvoji se neki dinar sa strane ( ili se kupi malo jeftinija varijanta ) kes u dzep i ako ne daj Boze nesto rikne bili ste spremni.
Ali sveukupno auto kao auto 10+

Da li neko zna kako su se pokazali 2.0crdi motori (140 i 185ks) iz Hyundai/Kia grupacije?
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... c60-d4-awd
Ide drugar u ponedeljak da gleda ovog, svaki savet je dobrodosao jer bas nista ne znamo o Volvu
Ide drugar u ponedeljak da gleda ovog, svaki savet je dobrodosao jer bas nista ne znamo o Volvu