Do 10000 eura / C segment
Re: Do 10000 eura / C segment
Pa kako vam deluje konkretno onaj čiji sam link postavio? Meni izgleda da je dobro očuvan.
Polovno je polovno,auto pre kupovine kod dobrog majstora da ga protrese mada i to nije garant da se auto nece pokvariti ubrzo pošto ga kupis. Tako je sa polovnim autom ma koje god marke i motora on bio.
Meni bas deluje ocuvano i oprema mu je odlicna. Idi proveri ga kako radi dsg i 4x4 i naravno proveri po broju sasije odrzavanje auta. Ostale stvari kod b8 platforme nisu komplikovane i skupe za sredjivanje tako da to nije problem. Ali generalno vcds i laptop u ruke pa ga proveri i sa te strane. Da znas na cemu si. Meni se svidja.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Drugar je skoro uzeo a4 allroad 2.0 tfsi dsg tipa 2012. god i npr. imao je odmah problem sa nosacem motora, a simptom je bio da nesto pukne kad iz N prebacuje u P. Inace ga dobro sluzi, mislim da ga je oko 10 soma platio
Pa dobro nista strasno ipak je to oko 200k km. Lämforder nosac 100e maks, mada bi mozda trebalo zameniti i drugi nosač i dodati onaj alu adapter za nosac menjaca iz ecs tuninga. Kazu da sa njim je manje setanje menjaca i direktniji osecaj.
A dobro nosač. Ja ni ne očekujem da nemam ništa da sređujem. A jel ti rekao potrošnju ulja i goriva?
Ko vozi takav auto nije mu bitno koliko trosi.....
Brate ne vozi ferarija, naravno da mu je bitno 
Mislim da mu je po gradu bilo 11.5-12 al tek ga je bio uzeo pa ne znam kako se dalje pokazao. Za ulje se nije zalio.

Mislim da mu je po gradu bilo 11.5-12 al tek ga je bio uzeo pa ne znam kako se dalje pokazao. Za ulje se nije zalio.
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Ivan napisao: 09 Jan 2021, 20:24
Daleko su accord i mazda 6 iza audija a5, bas daleko, sto ne znaci da su losi automobili, ali sa razlogom kostaju koliko kostaju, a i nisu se bas pokazali, pogotovo taj accord.
Taj konkretan accord nije mogao da se nosi sa ford mondeom, passatom, pezo 508, insignijom i drugima iz klase, a ne sa audijem, pritom nisam nikakav ljubitelj audija, ali to je cinjenica.
Mazda 6 ta konkretna je znacajno bolja od tog accorda, sto je i normalno jer je dosta sveziji model generacijski/tehnicki je nekih 5 godina ispred i to se vidi u ama bas svakom aspektu.
Pritom je taj accord toliko zaostao za konkurencijom da su ga na kraju prodavali po 20.000e, da se rese lagera, jeftinije od skode i svih drugih auta iz te klase, pa cak jeftinije od mazde znacajno i opet se losije prodavao.
auuuuuu šta se sve ovde piše pa od ovoga može stvarno da se rikne
Ja stvarno verujem da su ta honda i mazda odlični i da će da traju dugo, ali na oko ne deluju premium ni blizu kao audi.
Ne znam o kom accordu na oko se priča, al accord koji se vozi na Tajlandu izgleda ko svemirski brod
a i dizajn su maznuli sa a5, bar liniiju
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
a ni premium ni blizu kao škoda, da ostavimo mondeo na stranukojot napisao: 10 Jan 2021, 00:48 Ja stvarno verujem da su ta honda i mazda odlični i da će da traju dugo, ali na oko ne deluju premium ni blizu kao audi.
Jedina honda accord koja izgleda dobro je ova poslednja generacija od 2018. god. Al mi sada poredimo hondu i audi 2012.
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Ja koliko vidim ti si već čvrsto rešio da uzmeš taj A5 i u stvari ti samo tražiš da ti drugi klimnu glavom i potvrde da to i učiniš.
Uzmi A5✓ i sa srećom ds odabereš dobar primerak,ostavi 2000e za popravke zlu netrebalo.