Xepoj87 napisao:Auu ljudi,covek rece da ce svoj da proda za cirke 10k jevreja i imati svega par hiljada da doda,a vi pominjete automobile od preko 20.000...
Ako si mislio na mene...
Ja njemu ne preporucujem auto od preko 20ke nego je ono samo replika na cenu Hyundai-a i40
Za veliku porodicu je auto D segmenta potreba a ne luksuz i tu ukoliko se ima mogucnosti nebi trebalo da se pravi kompromis.
Malo sam prevideo detalj da je Yeti kupljen nov a po mom misljenju, nov auto ima smisla kupiti jedino ako se vozi minimum 5 godina dok je prodaja posle 2 najveci gubitak para.
Tako da, ukoliko postoji mogucnost da se problem sanira (mada da budem iskren i ja bi poludeo da nov auto stalno vozim u servis) a Yeti ti odgovara, onda mozda i nije losa solucija da ga zadrzis jos neko vreme.
Ukoliko si resio da ga menjas, najbolji odnos koji tebi treba (veliki, udoban, pouzdan, stedljiv i relativno jeftin auto) nude ona tri gore napisana i to da nadjes primerak do 3 godine star sa max 50-60.000km.
Ako to ne mozes da nadjes u Srbiji, razmisli i o uvozu...to sad bar nije nikakav problem
Vanove i crossover-e nisam pominjao jer ih licno ne mirisem i ne razumem se puno u iste, tako da ako te to zanima, moze neko drugi da ti preporuci.