Jumbo napisao:
Nisam znao da ja sa 185 cm i 135 kg ne spadam u kategoriju gojaznih (BMI 39,4, a gojazni su više od 40) već treba da imam 138 kg.
Ili ja nisam gojazan ili im je parameter loš
Kako si se prijavljivao, ja nisam imao te opcije, samo da li bolujes od neke specificne bolesti?
Jumbo napisao:
Nisam znao da ja sa 185 cm i 135 kg ne spadam u kategoriju gojaznih (BMI 39,4, a gojazni su više od 40) već treba da imam 138 kg.
Kako si se prijavljivao, ja nisam imao te opcije, samo da li bolujes od neke specificne bolesti?
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Pa kod specifičnih bolesti je bila i gojaznost sa BMI>40
Jumbo napisao:
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ima, samo si trebao da odčekiraš prvu opciju (tipa saglasan sam sa bilo kojom proverenom blabla...) i štikliraš drugu opciju sa sličnom formulacijom. Tada se pojavi meni gde označiš koje ti vakcine odgovaraju.
Ja stavio Fajzera.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ja imam sarkoidozu, to je intersticijska bolest pluća, ne znam koliko je to smetnja za vakcinu . Lekove ne pijem, doktorka u Kamenici mi je rekla da nemam potrebe za sada jer nemam neke ozbiljne tegobe . Prijavio sam se za vakcinu, izabrao sam fajzera i Oxford . Jel zna neko da li je sarkoidoza smetnja za vakcinu