Ili skokni do neke planine ili Pestera.

Saša napisao: 17 Jan 2021, 14:30 Save Eskimo S3+ uspešno položile po neočišćenim "bespućima" Popovice.
p.s. Gore ima 2 do 3 puta više snega nego dole u gradu. Čarobno.
p.p.s. Video sam i neke forumaše na sankama.
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Ovde na NBG, mozda pedalj snega, divno vece za setnju. Jedan Tiburon i BMW se vrte po zaledjenim ulicama....ljubitelj napisao: 17 Jan 2021, 15:17 bax, 22cm palo snega, i dalje fino zasipa.
Lopatanje već palo.
Sasvim dovoljno da se isproba šta se želi, barem meni je 20cm već i previše s obzirom na klirens auta. gura ga i nabija...
Prošao jedan auto ulicom, Subaru. Juče Mitsubishi Outlander.
I to je to. Ja nisam ni probao, nisam srećom imao potrebe.
Identicno iskustvo od pre neki dan, cini mi se da je isti auto u pitanju. Jos u sport plus modu "izgasi" asistencije, ali cim krene da kliza, auto preuzme kontrolu i to je to.ljuba napisao: 18 Jan 2021, 10:30 Ja sam se isto igrao ovog vikenda sa marcedesom na snegu i sa elektronskom asistencijom sta god radio ne mozes da ga zaneses ni mm.. U krivini dam gas dok skrecem (zadnja vuca), i jedino sto se desi je da gas i volan imaju sopstveni zivot - auto nastavlja dalje kao da si ti posmatrac a ne vozaca on ide po svojoj zacrtanoj liniji. Interesantno je da nema ni trenutka da auto prokliza, bar ne mogu to ja kao vozac da osetim ... Recimo kod BMWa 3 osecaj je mnogo bolji sa standardnom asistencijom. Doje malo da se prokliza, cisto da ne bude dosadno... Plus prava rucna
![]()