Računari

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Računari

Post od Delija »

Ako ti treba zbog "upgrade-a", a ne zato sto je riknuo - zaboravi.
Za iole osetan dobitak u performansama ti treba nova platforma...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

u pravu je. jedini osetni dobitak bi dobio ako bi ti ploca uz upgrade biosa podrzala c2q procesore. reci ti meni ogi koja ti je ploca?
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Verovali ili ne u Srbiji su počeli da popravljaju i miševe. :)
Moj sega mega bežični Logitech koji je kupljen pre manje od godinu dana zajedno sa novim laptopom je postao naprasno svojeglav.
Dupli klik na levom tasteru je nekada bivao dupli, a nekada 29-odupli.
Odnesem ga ja u Comtrade shop u Ušću gde sam ga i kupio. Oni ga preuzmu, odnesu u servis i danas zovu da dođem po njega.
Expertiza je rekla da je levi mikro prekidač crkao, isti promenjen i miš ko nov. I sve to u garanciji. :D
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Hahaaa. Nizam znao da su toliki kvitati ovi oz comtrade-a meni su terali baterije aa i punajc 20 dana na reklamaciju u mercatoru. Tako da sve u svemu ima sarenih firmi. Samo reci koliko je para bio mis?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Bio je 4.000 rsd pre godinu dana.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Pa opet verovatno je to razlog zasto. Sam taj mikroprekidac je cene oko 200 300 din.

Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Znajuci kako inace rade servisi zastupnistva kod nas, na tvoj mis su narucili drugi koji je zavrsio kod nekoga, a tebi su prelemili prekidac sa nekog drugog pokvarenog
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Vrlo verovatno

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Ne bi začudilo da se upravo to desilo, ali me ne tangira ni najmanje. Bitno je da miš radii i da konačno moraju da uvažavaju 2 godine garancije i na periferije.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Računari

Post od Saša »

Kad ste već kod mišonja... Meni se prežvakao negde kabal na Logitechu MX 518 (po drugi put), gde to može da se kupi? Prošli put sam ga skinuo sa jednog pokvarenog jeftinijeg Logija, no i taj je verovatno bio pri kraju. Ne kupuje mi se novi miš kada znam da je banalan kvar u pitanju, a ni ovo nije bio baš jeftin mišonja. Takav/slične klase je sada preko 4.000, a na lošiji ne pristajem, ako me razumete. Skinuo bih i sa nekog jeftinijeg (kupio ga), ali ne mogu da ga nađem... Ako ih neko i drži - ili su mahom bez kabla ili su ovi baš skupi...

Tapatalk
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

A ne moze bili koji kabal? To bi trebalo sve da pase? Dacu ti ja kabel ako moze standardan. Koji je kablic u pitanju?

Sent from my Commodore 128
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Pitanje za Trojketa i ostalu ekipu koja se razume u racunare i imala je mozda slican problem kao ja :)

Imam neki USB flash, Patriot od 16 GB, kojeg sam uzeo kad sam u USA bio, mada vidim da se lagano i ovde u Srbiji pojavljuje taj brend...

Problem sa flesom je sto kadgod ga ubodem u racunar, prijavljuje da nije formatiran... Pogledam properties, prikaze da je u raw formatu...

Probao sam da ga formatiram na razne nacine, sto iz Windowsa, sto iz command prompta, sto sa raznim recovery tool-ovima... Dolazim vec u iskusenje da ga probam sa nekim metodama iz Linuxa da ga ozivim...

Zna li neko kako mogu da ucinim fles ponovo funkcionalnim, ili mu se smesi kanta za smece? :(
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Nemam optimistične prognoze za tebe. I meni je tako flash otišao u večna lovišta.
Širim haos!
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Cherokee napisao:Pitanje za Trojketa i ostalu ekipu koja se razume u racunare i imala je mozda slican problem kao ja :)

Imam neki USB flash, Patriot od 16 GB, kojeg sam uzeo kad sam u USA bio, mada vidim da se lagano i ovde u Srbiji pojavljuje taj brend...

Problem sa flesom je sto kadgod ga ubodem u racunar, prijavljuje da nije formatiran... Pogledam properties, prikaze da je u raw formatu...

Probao sam da ga formatiram na razne nacine, sto iz Windowsa, sto iz command prompta, sto sa raznim recovery tool-ovima... Dolazim vec u iskusenje da ga probam sa nekim metodama iz Linuxa da ga ozivim...

Zna li neko kako mogu da ucinim fles ponovo funkcionalnim, ili mu se smesi kanta za smece? :(
Nisam siguran ali probaj neki malo bolji program za defragment i recovery hdd-ova. Mislim da bi nakon formata recovery iliti repair pomogao.

Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

http://www.limundo.com/kupovina/Racunar ... ar/6610493

Jel može procena koliko realno vredi ovaj računar?
Odgovori